Nikita

8,0 / 10
44 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/73afleveringen/2010 - 2013 
NetwerkThe CW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20102013 (Beëindigd)
Genres:Actie
Netwerk:The CW
Nikita is een Amerikaanse actieserie van de zender The CW. De serie ging in première op 9 september 2010.

Nikita is een vrouw, toen ze nog een probleemtiener was, werd Nikita gered van de doodstraf door een geheime U.S. agency met de naam Division, die haar dood in scene hebben gezet en haar wijsgemaakt hebben dat ze een tweede kans krijgt om haar leven opnieuw te beginnen en haar land kan dienen. Wat ze daar niet bij vertelden is dat ze als spion en assassion werd getraind. Uiteindelijk wordt Nikita verraden en haar dromen vallen uiteen. Na 3 jaar verschuilen komt Nikita weer tevoorschijn om Division en al hun geheimen uit te schakelen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 6

Recensies (5)

Nikita - Seizoen 4 (DVD)

7

Nikita - Seizoen 3 (DVD)

7

Nieuws (25)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
30 mrt 2020
2
Acteur Shane West heeft een gruwelijke rol in het komende vijfde en laatste seizoen van de Batman-prequel dramaserie Gotham.
12 sep 2018
1
De tweede Amsterdam Comic Con: Begroet worden door IT en heel veel zingende cosplayers. Zo begon de zaterdagochtend 2 september in de Amsterdamse Rai. In de loop van de ochtend liep de Amsterdam Rai heel langzaam vol...
5 sep 2017
3

Populaire reacties (23)

8.6
29 dec 2013
Ik ben zeer tevreden dat de serie toch nog een einde heeft gekregen. Einde was goed maar wel zoals gedacht. Ze hadden wat mij betreft er wat meer mee mogen doen, maar helaas hadden ze daar de afleveringen niet voor.

Ondanks alles toch één van de beste series!
8.6
13 jan 2014
@bartvanvliet

Het 4e seizoen heeft maar 6 afleveringen omdat de serie gecancelled is. Om de fans toch nog afsluiting te geven hebben ze ervoor gekozen om d.m.v. 6 afleveringen het verhaal af te sluiten en een einde te breidden aan de serie.

Vergelijkbare series

Alias
7 stemmen
Stalker
4 stemmen
Burn Notice
3 stemmen