Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX 2017-2018 schema en vier series gecanceld

FOX laat er net als NBC geen gras over groeien. Ze hebben nu het schema voor seizoen 2017-2018 bekend gemaakt.

FOX heeft als tweedezijn schema voor het nieuwe seizoen 2017-2018 bekendgemaakt. In het schema zitten een aantal nieuwe series, maar ook oude bekenden. Helaas is er ook slecht nieuws; FOX heeft vier series gecanceld.

Shots Fired was een gelimiteerde serie, maar er waren toch al creatieve plannen voor een tweede seizoen. Helaas voor de fans komen die plannen niet van de grond. FOX heeft Shots Fired gecanceld, het blijft een éénmalige serie.

De komische horror- & anthologieserie Scream Queens zal niet terugkeren voor een derde seizoen. FOX heeft de serie na twee seizoenen gecanceld.

En dan 24: Legacy. FOX heeft besloten om de actieserie voorlopig geen tweede seizoen te geven. Maar gezien het event serie-format zou het niet geheel uitgesloten zijn dat 24: Legacy ooit nog nieuw leven ingeblazen gaat worden. Dana Walden, directeur van FOX, zei: “Legacy, we zijn zo blij met de creativiteit in deze serie, we denken dat Corey Hawkins het geweldig heeft gedaan. Als jullie waarschijnlijk wel weten staat Corey op Broadway op dit moment met Six Degrees of Seperation. Zijn schema laat niet toe dat we zelfs maar kunnen nadenken over een tweede seizoen dit najaar…het is een andere serie om over te praten.”

En voor Prison Break geldt hetzelfde als voor 24: Legacy. Voor nu is de serie Prison Break gecanceld, maar FOX en Walden sluiten niet uit dat het ooit nog zal terugkeren: “We zouden zeker overwegen om meer afleveringen te doen van Prison Break. Ik weet dat ze er over aan het nadenken zijn. Het is zeker niet iets wat we elk seizoen willen doen, we willen het speciaal houden. Maar we houden van dit seizoen.”

Hoewel 24: Legacy en Prison Break dan niet helemaal definitief gecanceld zijn, kunnen beide series niet eeuwig wachten op vernieuwing. De fans zullen er van uit moeten gaan dat zeker de komende jaren de series semi begraven blijven op de begraafplaats van gecancelde series.

Hieronder het 2017-2018 schema zoals FOX die heeft gepubliceerd;

Maandag
20.00 – Lucifer
21.00 – The Gifted (nieuwe serie)

Dinsdag
20.00 – Lethal Weapon
21.00 – The Mick
21.30 – Brooklyn Nine-Nine

Woensdag
20.00 – Empire
21.00 – Star

Donderdag
20.00 – Gotham
21.00 – The Orville (nieuwe serie)

Vrijdag
20.00 – Hell's Kitchen (US)
21.00 – The Exorcist

Zaterdag
19.00 – FOX Sports Saturday: FOX College Football

Zondag
19.00 – NFL on FOX
19.30 – The OT/Bob's Burgers
20.00 – The Simpsons
20.30 – Ghosted (nieuwe serie)
21.00 – Family Guy
21.30 – The Last Man on Earth

De series The Resident, 9-1-1, LA to Vegas en The X Files zullen midseason te zien zijn.

Hoop jij dat Prison Break en 24: Legacy alsnog vernieuwd worden? Welke nieuwe FOX serie staat op jou te-kijken-lijst?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_tweemaalh
16 mei 2017 10:43 -
Stiekem ben ik ergens wel blij dat 24: Legacy (voorlopig) niet vernieuwd is. Niet per se omdat ik het een slechte serie vond (ik heb hem helemaal niet gezien), of omdat ik de fans geen tweede seizoen gun. Maar hoofdrolspeler Corey Hawkins is tijdelijk gestopt met zijn rol in The Walking Dead omdat hij in 24: Legacy ging spelen. Nu dat voorlopig even van de baan is, is er een kans dat hij weer terug zal keren naar The Walking Dead, waar ik hem erg tof vond.
Reageer
avatar_Javelin
16 mei 2017 10:44 -
Dat van Prison Break slaat echt helemaal nergens op zeg. Met hoop bombarie een nieuwe verhaallijn aankondigen en breeduit in de media gooien en dan na 1 seizoen weer stoppen. Wat is dat voor beleid?
Reageer
avatar_anonymous
16 mei 2017 10:58 -
Jammer van Prison Break. Het is niet helemaal dood, maar toch. Ik vind dit laatste seizoen echt erg goed. Ik was zo blij dat het terugkwam en nu trekken ze de stekker er (voorlopig) weer uit. Ik vind het te jammer.
Reageer
avatar_Olga2000
16 mei 2017 11:28
Mee eens. Ik vond dit seizoen erg goed. Met plezier gekeken en hoopte op vervolg.
Reageer
avatar_renzoroy
16 mei 2017 16:54 -
24 legacy hoeft voor mij helemaal niet terug te komen hoor,... geen Jack Bauer, geen 24...
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
1
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00