Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Videoland breidt Nederlandstalig serieaanbod uit

Het aanbod van Nederlands product bij Videoland wordt de komende maanden verder uitgebreid. In de periode van mei tot en met oktober komen veertien televisieseries van Talpa TV beschikbaar.

Binnen de deal vallen titels als Dokter Tinus, Danni Lowinski (NL) en Celblok H.

André Kreuzen, CFO Talpa TV: “RTL/Videoland en Talpa TV worden weliswaar als concurrenten gezien, maar in de huidige markt komt de echte concurrentie van de grote buitenlandse spelers. Vandaar dat we op zoek gaan naar nieuwe samenwerkingen op eigen bodem, met in dit geval als resultaat dat onze Nederlandse series ook te zien zijn bij Videoland.”

Series en releasedata
04/05: Celblok H, seizoen 1 t/m 4
22/06: De Jacht
29/06: Bagels & Bubbels
06/07: Dokter Tinus, seizoen 1 t/m 6
20/07: Danni Lowinski (NL), seizoen 1 t/m 4
27/07: Bar Gezellig

In augustus worden De Mannen van Dokter Anne, Gouden Bergen en Verliefd op Ibiza toegevoegd. Rechercheur Ria, Dagboek van een Callgirl en Bureau Raampoort volgen een maand later. Tot slot is vanaf oktober de serie De Hoofdprijs te zien.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57