Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Videoland breidt Nederlandstalig serieaanbod uit

Het aanbod van Nederlands product bij Videoland wordt de komende maanden verder uitgebreid. In de periode van mei tot en met oktober komen veertien televisieseries van Talpa TV beschikbaar.

Binnen de deal vallen titels als Dokter Tinus, Danni Lowinski (NL) en Celblok H.

André Kreuzen, CFO Talpa TV: “RTL/Videoland en Talpa TV worden weliswaar als concurrenten gezien, maar in de huidige markt komt de echte concurrentie van de grote buitenlandse spelers. Vandaar dat we op zoek gaan naar nieuwe samenwerkingen op eigen bodem, met in dit geval als resultaat dat onze Nederlandse series ook te zien zijn bij Videoland.”

Series en releasedata
04/05: Celblok H, seizoen 1 t/m 4
22/06: De Jacht
29/06: Bagels & Bubbels
06/07: Dokter Tinus, seizoen 1 t/m 6
20/07: Danni Lowinski (NL), seizoen 1 t/m 4
27/07: Bar Gezellig

In augustus worden De Mannen van Dokter Anne, Gouden Bergen en Verliefd op Ibiza toegevoegd. Rechercheur Ria, Dagboek van een Callgirl en Bureau Raampoort volgen een maand later. Tot slot is vanaf oktober de serie De Hoofdprijs te zien.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00
Silent Witness is een Britse misdaadserie van de BBC. De serie ging van start in 1996.
Gisteren, 12:00
8
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56