Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Videoland breidt Nederlandstalig serieaanbod uit

Het aanbod van Nederlands product bij Videoland wordt de komende maanden verder uitgebreid. In de periode van mei tot en met oktober komen veertien televisieseries van Talpa TV beschikbaar.

Binnen de deal vallen titels als Dokter Tinus, Danni Lowinski (NL) en Celblok H.

André Kreuzen, CFO Talpa TV: “RTL/Videoland en Talpa TV worden weliswaar als concurrenten gezien, maar in de huidige markt komt de echte concurrentie van de grote buitenlandse spelers. Vandaar dat we op zoek gaan naar nieuwe samenwerkingen op eigen bodem, met in dit geval als resultaat dat onze Nederlandse series ook te zien zijn bij Videoland.”

Series en releasedata
04/05: Celblok H, seizoen 1 t/m 4
22/06: De Jacht
29/06: Bagels & Bubbels
06/07: Dokter Tinus, seizoen 1 t/m 6
20/07: Danni Lowinski (NL), seizoen 1 t/m 4
27/07: Bar Gezellig

In augustus worden De Mannen van Dokter Anne, Gouden Bergen en Verliefd op Ibiza toegevoegd. Rechercheur Ria, Dagboek van een Callgirl en Bureau Raampoort volgen een maand later. Tot slot is vanaf oktober de serie De Hoofdprijs te zien.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Vandaag, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Vandaag, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Vandaag, 13:00
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
Vandaag, 12:00
6
De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.
Vandaag, 11:00