De Mannen van Dokter Anne

7.5 / 10
42 min
Drama, Komedie, Romantiek
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2016 - heden
NetwerkNET5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2016 - heden
Netwerk:NET5
De Mannen van Dokter Anne is een Nederlandse komedieserie van de zender NET5. De serie ging in première op 6 december 2016.

Anne betrapt haar verloofde een week voor hun huwelijk met een andere vrouw! Haar leven staat opeens op zijn kop en ze gaat weer bij haar ouders wonen. Haar vader werkt in het ziekenhuis en biedt haar een baan aan. Ze ontmoet een aantel leuke mannen maar in het ziekenhuis komt ze ook de jongen tegen waar ze vroeger zo verliefd op was.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

De Mannen van Dokter Anne - Seizoen 1

8

Nieuws (4)

De Nederlandse politieke thrillerserie Brussel van KPN, met Johanna ter Steege (De mannen van dokter Anne), is binnenkort te bekijken bij Videoland
do 23 juli
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
23 mrt 2020
5
De zes seizoenen van de SBS6-serie Dokter Tinus zijn vanaf nu te bekijken bij Videoland. Dat is mogelijk omdat SBS-eigenaar Talpa een fors aantal series heeft ondergebracht bij Videoland, dat onderdeel is van RTL.
7 jul 2018

Vergelijkbare series