Gouden Bergen

7.2 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkSBS 6
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:SBS 6
Gouden Bergen is een Nederlandse dramaserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 7 januari 2015.

Gouden Bergen speelt zich af in het welgestelde Noord-Hollandse dorp Bergen waar zes welvarende vrouwen dreigen af te glijden naar het randje van de afgrond doordat de mannen in hun leven er een puinhoop van maken. In twee afleveringen zetten buurvrouwen en vriendinnen alles op alles om hun rijke status te behouden ondanks de drama’s die hun leven dreigen te verwoesten

Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Gouden Bergen - Eerste aflevering

5.5

Nieuws (7)

De Nederlandse media besteden de laatste tijd enorm veel aandacht aan het feit dat Talpa televisieprogramma’s en presentatoren weghaalt bij RTL en onderbrengt bij SBS6.
31 jan 2019
De zes seizoenen van de SBS6-serie Dokter Tinus zijn vanaf nu te bekijken bij Videoland. Dat is mogelijk omdat SBS-eigenaar Talpa een fors aantal series heeft ondergebracht bij Videoland, dat onderdeel is van RTL.
7 jul 2018
Het aanbod van Nederlands product bij Videoland wordt de komende maanden verder uitgebreid. In de periode van mei tot en met oktober komen veertien televisieseries van Talpa TV beschikbaar.
4 mei 2018

Vergelijkbare series

Divorce
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem