Bureau Raampoort

7.2 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkSBS 6
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Politie
Netwerk:SBS 6
Bureau Raampoort is een Nederlandse politieserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 3 december 2014.

Bureau Raampoort speelt zich af op het gelijknamige Amsterdamse politiebureau, waar Peter van Opperdoes na een jaar afwezigheid zijn werk als rechercheur weer oppakt. Al snel raakt hij betrokken bij de ontrafeling van een mysterieuze en lugubere moord. In de tijd dat Van Opperdoes afwezig was, heeft Jacob Holm hem vervangen. Van Opperdoes en Holm hebben totaal verschillende karaktertrekken waardoor het flink botst tussen de twee rechercheurs. Toch moeten ze een manier vinden om samen te werken als in de Amsterdamse Jordaan een ernstig toegetakeld lijk wordt gevonden
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Bureau Raampoort - Eerste aflevering

7

Nieuws (17)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 9 september voor je op een rijtje gezet.
10 sep 2018
Bureau Raampoort is een Nederlandse dramaserie van de zender SBS 6, die daar in 2014 en 2015 te zien was. Vanaf 22 september verschijnt de serie bij Videoland.
4 sep 2018
De zes seizoenen van de SBS6-serie Dokter Tinus zijn vanaf nu te bekijken bij Videoland. Dat is mogelijk omdat SBS-eigenaar Talpa een fors aantal series heeft ondergebracht bij Videoland, dat onderdeel is van RTL.
7 jul 2018

Populaire reacties (7)

6
21 dec 2014
Beetje combinatie van Baantjer en Grijpstra en de Gier.
En dat geldt ook voor het acteerwerk.
Was ook in eerdergenoemde series sterk afwisselend.
Persoonlijk ben ik altijd wel fan van Thomas Accda met zijn heerlijke binnensmondse Amsterdams accent.Tim Haars ( New Kids) valt mij ook zeker niet tegen.
7.5
12 dec 2014
Ik hoop dat ze de serie verlengen. Het is een goede Nederlandse serie.

Vergelijkbare series

Baantjer
10 stemmen
Penoza
5 stemmen
Homeland
3 stemmen