Danni Lowinski (NL)

7.6 / 10
43 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
4seizoenen/49afleveringen/2013 - 2016 
NetwerkSBS 6
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20132016 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:SBS 6
Danni Lowinski (NL) is een Nederlandse dramedyserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 20 maart 2013.

Dramaserie over een kapster van begin dertig die naast haar werk een opleiding tot advocaat succesvol heeft afgerond, maar vervolgens nergens aan de bak komt. Met haar doorzettingsvermogen en improvisatietalent begint ze een 'eigen praktijk' aan een tafel midden op een winkelplein. Ze verleent de gewone man juridische bijstand voor slechts één euro per minuut en dat concept blijkt verrassend goed aan te slaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 11
Seizoen 4
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Danni Lowinski (NL).

Nieuws (14)

Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht ging vrijdag 3 januari van start op NPO 1. Nu is er een vijftiende seizoen aangekondigd.
7 mrt 2020
Mocht je niets gepland hebben dit weekend, dan kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt zien.
21 jul 2018
De zes seizoenen van de SBS6-serie Dokter Tinus zijn vanaf nu te bekijken bij Videoland. Dat is mogelijk omdat SBS-eigenaar Talpa een fors aantal series heeft ondergebracht bij Videoland, dat onderdeel is van RTL.
7 jul 2018

Populaire reacties (3)

8
01 apr 2016
In eerste instantie ben ik gaan meekijken met mijn vrouw, maar ik ging hem al snel zelf ook waarderen. Het begint wat stroef, zoals veel series, maar het bleek toch gaandeweg een erg leuke serie te worden. Jammer van de wisselingen in bezetting en zelfs locatie. Danni, haar vader en Lieke zijn echt heel leuke karakters.
-
20 mrt 2013
Ga der vanaaf aan beginnen ben benieuwd aangezien de Duitste en Belgische versie goed bekeken zijn ...

Vergelijkbare series

Divorce
6 stemmen
Suits
3 stemmen
De Ridder
2 stemmen
Friends
1 stem