Bar Gezellig

4.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
4.3 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2014 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2014 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:SBS 6
Bar Gezellig is een Nederlandse komedie serie van de zender SBS6. De serie ging in première op 7 mei 2014.

Bar Gezellig is een bewerking van de bekende Amerikaanse komedieserie Cheers, die zich voornamelijk afspeelt in de gelijknamige bar. Deze sitcom, die met live publiek wordt opgenomen, speelt zich geheel af in een bar waar iedereen zich thuis voelt. Een plek waar alledaagse ervaringen van de bezoekers met elkaar gedeeld worden onder het genot van een drankje.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Bar Gezellig - Eerste aflevering

6

Nieuws (6)

De zes seizoenen van de SBS6-serie Dokter Tinus zijn vanaf nu te bekijken bij Videoland. Dat is mogelijk omdat SBS-eigenaar Talpa een fors aantal series heeft ondergebracht bij Videoland, dat onderdeel is van RTL.
7 jul 2018
Het aanbod van Nederlands product bij Videoland wordt de komende maanden verder uitgebreid. In de periode van mei tot en met oktober komen veertien televisieseries van Talpa TV beschikbaar.
4 mei 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
14 dec 2015
3

Vergelijkbare series

New Girl
0 stemmen
2 Broke Girls
0 stemmen
Smeris
0 stemmen