Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

NBC schema voor 2021-2021

Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.

Drie jaar nadat de woensdagavond werd benoemd als Chicago-avond krijgt ook de donderdagavond een franchise. En voor de eerste keer sinds 2016 staat This Is Us niet in het schema. Het zesde en allerlaatste seizoen zal voor het grootste deel in het ononderbroken midseason gaan draaien.In het nieuwste schema van de Peacockzender staan drie nieuwe series en voor het eerst in hele lange tijd komen er geen komedies in voor.

Kijk hieronder voor het schema* zoals NBC die heeft aangekondigd;

Maandag
20.00 - The Voice (US) - Seizoen 21
22.00 - Ordinary Joe - Nieuwe serie

Dinsdag
20.00 - The Voice (US)
21.00 - La Brea - Nieuwe serie
22.00 - New Amsterdam (2018) - Seizoen 4

Woensdag
20.00 - Chicago Med - Seizoen 7
21.00 - Chicago Fire - Seizoen 10

22.00 - Chicago PD - Seizoen 9

Donderdag
20.00 - Law & Order: For The Defense - Nieuwe serie
21.00 - Law & Order: Special Victims Unit - Seizoen 23
22.00 - Law & Order: Organized Crime - Seizoen 2


Vrijdag
20.00 - The Blacklist - Seizoen 9

NBC is van plan om de Olympische Zomerspelen te gebruiken om het allerlaatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine te lanceren. Deze zal dan voor het eerst buiten het traditionele uitzendseizoen worden uitgezonden. Het zesde en allerlaatste seizoen zal uit achttien afleveringen bestaan en volgens Frances Berwick, NBCU's voorzitter, Entertainment Networks en Susan Rovner (foto), NBCU's voorzitter, Entertainment Content zal de beste dramaserie op televisie een bevredigende einde gaan krijgen.Rovner voegde er aan toe: "We willen de komedies van NBC de beste kans geven en NBC heeft een lange geschiedenis in komedie. Voor het succes van deze komedies gaan wij de Super Bowl en de Olympische Spelen gebruiken om ze te lanceren." Hierbij gaat het om de terugkeer van Young Rock, Kenan en Mr. Mayor , en de nieuwe series American Auto en Grand Crew.NBC moet nog een beslissing nemen over Debris, Good Girls, Manifest en Zoey's Extraordinary Playlist.

* wijzigingen en typefouten voorbehouden.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00