Law & Order: Organized Crime

7.9 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
3seizoenen/30afleveringen/2021 - heden
NetwerkNBC
3x1 22 september 2022Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2021 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:NBC
Law & Order: Organized Crime is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première op 1 april 2021.

Detective Elliot Stabler keert terug naar de NYPD om de georganiseerde misdaad te bestrijden na een verwoestend persoonlijk verlies. De stad en de politie zijn echter drastisch veranderd in het decennium dat hij weg was, en hij moet zich temidden van zijn eigen afweging aanpassen aan een strafrechtsysteem. Tijdens de serie volgen kijkers Stablers reis om absolutie te vinden en zijn leven weer op te bouwen, terwijl ze een nieuwe elite-taskforce leiden die de machtigste criminele syndicaten van de stad een voor een uit elkaar haalt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Populaire reacties (3)

avatar Sproet2jes
-
16 aug 2021
Christopher Meloni / Elliot Stabler absoluut géén leuke vent.. (agressief, opvliegerig, naar mannetje waar ik me ontzettend aan irriteer..)
Ooit al zó opgelucht nadat hij verdween uit L&O SVU. Nu bijna gedwongen om deze serie ook te volgen, vanwege de verwevenheid mt L&O SVU. Misschien ga ik alleen de crossovers te kijken. :)

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Dexter
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Sherlock
1 stem
Law & Order: Organized Crime