Law & Order: Organized Crime

7.9 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
3seizoenen/45afleveringen/2021 - heden
NetwerkNBC
3x16 23 Maart 2023Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2021 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:NBC
Law & Order: Organized Crime is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première op 1 april 2021.

Detective Elliot Stabler keert terug naar de NYPD om de georganiseerde misdaad te bestrijden na een verwoestend persoonlijk verlies. De stad en de politie zijn echter drastisch veranderd in het decennium dat hij weg was, en hij moet zich temidden van zijn eigen afweging aanpassen aan een strafrechtsysteem. Tijdens de serie volgen kijkers Stablers reis om absolutie te vinden en zijn leven weer op te bouwen, terwijl ze een nieuwe elite-taskforce leiden die de machtigste criminele syndicaten van de stad een voor een uit elkaar haalt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 15
Seizoen 3

Populaire reacties (4)

avatar seriefanconny
5.5
8 maa 2023
Lastig. Eerste aflevering, direct invallen in bestaande verhaallijn uit andere serie. Zijn eind niet gezien, dus lastig om direct goed te volgen. Ik ben toch afgehaakt. Misschien omdat ik ook geen fan ben van de hoofdrolspeler. Boeit niet. Ik kom niet in het verhaal. Wel blijf ik trouw aan de originele serie.
avatar Sproet2jes
-
16 aug 2021
Christopher Meloni / Elliot Stabler absoluut géén leuke vent/karakter.
Ooit al zó opgelucht nadat hij verdween uit L&O SVU. Nu bijna gedwongen om deze serie ook te volgen, vanwege de verwevenheid met L&O SVU. Misschien kijk ik alleen de crossovers. :)
Law & Order: Organized Crime