Ordinary Joe

-
30 min
Dramedy
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:NBC
Ordinary Joe is een Amerikaanse dramedyserie van de zender NBC. De serie ging in première op 30 november -0001.

De serie begint met Joe die geconfronteerd wordt met een dramatisch kruispunt: zal hij kiezen voor liefde, loyaliteit of zijn artistieke passie? Het springt dan 10 jaar vooruit en volgt drie verschillende paden die Joe's leven neemt op basis van elke keuze die hij tien jaar eerder had kunnen maken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ordinary Joe.

Nieuws (4)

De Amerikaanse netwerken ABC, CBS, NBC & FOX verlengen de opties voor de cast van verschillende pilots. De opties voor CBS' Jury Duty werden niet verlengd.
ma 5 oktober
Van de twaalf pilots die NBC heeft besteld, heeft het netwerk besloten er vijf dit jaar te filmen, als de omstandigheden rondom het coronavirus het toelaten.
25 jun 2020
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
24 feb 2020

Vergelijkbare series