New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/47afleveringen/2018 - heden
NetwerkNBC
3x8 20 april 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2018 - heden
Genres:DramaMedisch
Netwerk:NBC
New Amsterdam (2018) is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 25 september 2018.

Geïnspireerd door Bellevue, het oudste openbare ziekenhuis in Amerika, volgt dit unieke medische drama de briljante en charmante Dr. Max Goodwin, de nieuwste medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie te verscheuren en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Welnu, de artsen en het personeel hebben dit eerder gehoord. Geen goedkeurend antwoord, Dr. Goodwin moet de status-quo verstoren en bewijzen dat hij niets zal doen om dit onderbezwaarde, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen - de enige ter wereld die ebolapatiënten, gevangenen, kan behandelen van Rikers en de president van de Verenigde Staten onder één dak - en breng het terug naar de glorie die het op de kaart zette.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 18
Seizoen 3
0 / 7

Recensies (1)

New Amsterdam (2018) - Eerste aflevering

8

Nieuws (14)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 29 maart
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
za 27 februari
1
Het is bijna tijd om terug te keren naar New Amsterdam Medisch Centrum. NBC heeft de startdatum aangekondigd van de medische dramaserie New Amsterdam (2018).
zo 31 januari

Populaire reacties (18)

8
26 sep 2018
Je zult denken weer een ziekenhuis serie. Deze is verfrissend anders!
8
14 apr 2019
Leuke serie. Goed acteerwerk. Toch weer anders als andere ziekenhuis series. De mannelijke hoofdrol speelde ook in Blacklist. Leuke vent!

Vergelijkbare series

Grey's Anatomy
21 stemmen
The Good Doctor
21 stemmen
The Resident
14 stemmen
Chicago Fire
9 stemmen
Chicago Med
8 stemmen
Chicago PD
6 stemmen