La Brea

7.6 / 10
40 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2021 - heden
NetwerkNBC
2x1 27 september 2022Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2021 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:NBC
La Brea is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging in première op 28 september 2021.

Wanneer op mysterieuze wijze een gigantisch zinkgat wordt geopend in Los Angeles, scheurt het een gezin in tweeën, waardoor moeder en zoon worden gescheiden van vader en dochter. Wanneer een deel van het gezin zich in een onverklaarbare oerwereld bevindt, naast een ongelijksoortige groep vreemden, moeten ze werken om te overleven en het mysterie te ontrafelen van waar ze zijn en of er een weg naar huis is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie La Brea.

Populaire reacties (18)

avatar sharky
9
12 okt 2021
De eerste 2 afleveringen gezien.deze serie heeft potentie,het is een soort lost gemixt met tijdreizen en een soort wormholes,tot nu toe bevalt het wel hopelijk komen er genoeg afleveringen dat ik tot een betere conclusie kan komen,tegenwoordig worden de series zo gecancelt.
avatar BlackBiker
7
19 nov 2021
Inmiddels heb ik de eerste vijf afleveringen gezien. Het acteren en de CGI vind ik, in tegenstelling tot anderen, niet super goed. Het heeft echt wel een 'Lost' vibe met veel mysterie. Het drama had wat minder gekund maar kan er nog mee door. Maar het verhaal pakt me op een of andere manier. Dus ik ga zeker verder kijken.

Vergelijkbare series

La Brea