Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Serie van het jaar 2017: Beste Guilty Pleasure

Deze column dient ter ondersteuning voor de categorie Beste Guilty Pleasure van 2017. Vanaf maandag 8 januari t/m maandag 5 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.

Guilty Pleasures, wat een geweldige categorie! De serie kiezen, waar je vrolijk van wordt, waar je heerlijk bij zwijmelt en die in elke andere lijst net niet die top tien haalt. Heerlijk om te genieten bij series die even je verstand op nul zetten. Vaak kijk je meerdere afleveringen achter elkaar, wat de Guilty Pleasure vaak ook nog eens bingewaardig maakt. Er zijn zoveel leuke, fijne, romantische, komische series, dat een top tien maken haast onmogelijk is. Toch moet ik me beperken tot tien series. Gelukkig gaven ook in deze categorie de schrijvers van MijnSerie de nodige tips. Zie hier de top tien van de Guilty Pleasures van 2017YoungerDit jaar ging seizoen vier van Younger alweer in première. De serie dat het leven volgt van de veertiger Liza die, om een baan te kunnen vinden, liegt over haar leeftijd. Dat is slechts het begin van vier heerlijke seizoenen van Younger, waarin te zien is dat je je als veertiger niet altijd staande kunt houden, zelfs niet als je zegt dat je een twintiger bent. Younger is te zien op Videoland.

RiverdaleRiverdale, een klein plaatsje met vele grote geheimen. Het begint met een vermiste jongen en vervolgens gebeuren de meest spannende dingen. De serie volgt het leven van Archie en zijn vrienden. De serie ging in januari 2017 in première, en een tweede seizoen volgde in hetzelfde jaar. Riverdale is in Nederland wekelijks te zien op Netflix

LuciferNoem hem slecht, noem hem de duivel. Maar geef toe. Eigenlijk is Lucifer Morningstar een charismatische charmeur met een goede dosis humor. In 2017 ging het derde seizoen in première. Netflix kocht de serie in 2017 aan, en zendt momenteel wekelijks een nieuwe aflevering uit.

Grey’s AnatomyAl veertien seizoenen weet Dr. Grey ons te boeien met het wel en wee in haar leven, liefdes en in haar werk. De romantiek op het werk, de liefdes van de co-assistenten en de soms miserabele levens van de medewerkers van het ziekenhuis weten wekelijks vele kijkers te boeien. Vanaf februari 2018 zal Grey's Anatomy weer te zien zijn op Net5.

The Good PlaceThe Good Place draait allemaal om Eleanor die is overleden. Ze komt in het hiernamaals terecht en dat blijkt The Good Place te zijn. Een soort hemel waar alles is zoals je maar wilt. Tenminste, als je écht goed bent geweest. Want wat blijkt; Eleanor heeft haar plek daar niet verdiend, maar is door een administratieve fout in de hemel gekomen. The Good Place is in Nederland te zien op Netflix.

When Calls The HeartWhen Calls The Heart draait om Elizabeth Thatcher, een jonge onderwijzeres in een klein dorpje in Canada, en speelt zich af rondom een mijn waarin ze komt te wonen. Gezien ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing. Gelijktijdig met de nieuwe onderwijzeres komt er ook een nieuwe mountie in de plaats te wonen. Mountie Jack zal een belangrijke rol spelen in het leven van Elisabeth. When Calls The Heart is te zien op Netflix.

Chesapeake ShoresAbby O'Brien Winters keert terug naar haar geboortestad van Chesapeake Shores, Maryland, na ontvangst van een paniek telefoontje van haar jongere zus Jess, die de herberg in Eagle Point heeft gerenoveerd. Abby's veeleisende carrière, echtscheiding en jonge dochters, hebben haar zo bezig gehouden dat ze nog niet eens heeft gedacht aan de stad die haar vader heeft gebouwd. Het redden van de herberg van haar zus uit executie betekent omgaan, niet alleen met haar gebroken gezin, maar ook met Trace Riley, de man die ze tien jaar geleden verliet. Hij lijkt een obstakel, maar wordt een onverwachte bondgenoot en een tweede kans op het vinden van liefde. Ook deze guilty pleasure is te zien op Netflix.

Teen WolfTeen Wolf gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolfjagers. Teen Wolf is dit jaar begonnen aan zijn zesde seizoen. Teen Wolf is ook te zien op Netflix.

The Vampire diariesTwee vampiersbroers en een meisje. Dat is de basis voor The Vampire Diaries. Acht seizoenen lang wisten de gebroeders Salvatore de kijkers te boeien. Op 10 maart 2017 kwam er dan toch een einde aan deze serie over vampiers, heksen, hybrides, weerwolven en de originelen. Toch zal The Vampire Diaries een Guilty Pleasure blijven. Ook The Vampire Diaries is te zien op Netflix (zeven seizoenen).

The 100Een ruimteschip dat huisvesting geeft aan de eenzame menselijke overlevenden stuurt 100 jeugddelinquenten terug naar de aarde om te onderzoeken of er een mogelijkheid is tot rekolonisatie. Na vijf seizoenen komt er nog geen einde aan deze serie, want ook in 2018 is The 100 te zien (op Netflix).

Ik wens jullie veel succes met het kiezen van een serie, voor mij was het al een hele opgave om er tien uit te kiezen. Welke serie ook wint, elke serie in deze categorie is guilty en/of pleasure genoeg om van te genieten...
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Reacties (13)

avatar_HereIsTom
30 dec 2017 14:26 -
Ik vind The 100 nu niet echt een Guilty Pleasure!?
En verstand op 0 kan niet met deze serie, dan snap je niet meer waarover het gaat.
Reageer
avatar_renzoroy
30 dec 2017 16:13
the 100 is prima te volgen met verstand op 0. Ik kijk het met 1 oog terwijl ik met andere dingen bezig ben, want de laatste 2 seizoenen wordt het naar mijn mening steeds onzinneger... :/ Slappe standaard verhaallijnen die vrij voorspelbaar zijn, terwijl het originele idee van het 1e seizoen vrij origineel en spannend was, maar het is nu van het ene cliché naar de andere... zonde. Mag samen met the Boring... eeuh Walking Dead weleens een x gecancelled worden.
Reageer
avatar_HereIsTom
30 dec 2017 18:54
Bijgewerkt op: 30 dec 2017 18:56
Je bent niet verplicht om te kijken hoor!
En als je je verstand niet op 0 had gezet, dan had je geweten waar het over gaat!
Smaken verschillen duidelijk, ik vind The 100 nog één van de beste series!
Reageer
avatar_anonymous
30 dec 2017 19:15
Kom op zeg. Zo ingewikkeld zit The 100 niet in elkaar. Het is gewoon een leuke show op een commercieel netwerk. Het is geen HBO, Amazon, Netflix, of Showtime materiaal.
Reageer
avatar_renzoroy
30 dec 2017 23:09
Ik weet waar het over gaat, vind het verhaal alleen steeds slapper en voorspelbaarder worden. Dat jij het 1 van de beste series vind, dat kan maar dat ben ik dan zeker niet met je eens :)
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
30 dec 2017 15:45 -
Moeilijk, op twee series na zou ik ze allemaal kiezen :p maar omdat Teen wolf de laatste keer zal zijn ...
Reageer
avatar_renzoroy
30 dec 2017 16:10 - 30 dec 2017 16:15
The 100 zou ik inderdaad niet in deze categorie zetten. Is toch gewoon een actie/sci-fi serie..?
Vampire Diaries moet ik ooit nog aan beginnen. Mijn keuze zou Lucifer en Riverdale zijn, ook al vind ik dat ook niet echt guilty pleasures. Dat zijn naar mijn beleving meer series die zo slecht of flauw zijn, maar dat je ze toch heel enthousiast volgt :)
Reageer
avatar_tweemaalh
30 dec 2017 16:20 -
Hoewel ik The Good Place ook een heerlijke serie vind, gaat mijn stem dit jaar weer naar Grey's Anatomy
Reageer
avatar_sarlottje
30 dec 2017 17:08 -
Moeilijk; of Lucifer, Younger of Chesapeake Shores
Reageer
avatar_Linda60
30 dec 2017 18:43 -
Ik vind grey' anatomy en tvd geen guilty pleasure als dat zo is dat die net niet de andere lijsten haalt want tvd was razend populair en grey's nog steeds een van de grote hits in amerika. Dus het is niet fair om te zeggen dat die net de andere lijsten niet haalt want het tegenovergestelde is waar. Net als teen wolf en riverdale overigens
Reageer
avatar_anonymous
30 dec 2017 19:13
Een guilty pleasure is erg persoonlijk. Voor mij was dat dit jaar Pretty Little Liars. Een genre dat ik normaal niet zou gaan kijken, maar heb me toch aardig vermaakt met deze serie.
Reageer
avatar_antimidant
31 dec 2017 02:31 -
Lucifer en Younger..Riverdale goede tweede
Reageer
avatar_Pllawkwardouat
31 dec 2017 15:52 -
Lastige maar ik vind toch echt Teen wolf de beste
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Gisteren, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Gisteren, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Gisteren, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Gisteren, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03