Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Drie steengoede series die afspelen in New York

Drie steengoede series die afspelen in New York

The Big Apple, wie kent het niet? Voor velen is het zijn/haar favoriete wereldstad.
Maar wist je dat er behalve Central Park, het Vrijheidsbeeld, Rockefeller Centre, de Manhattan skyline en de Empire State Building nog heel veel andere dingen bijzonder zijn aan New York? Zo zijn er bijvoorbeeld tientallen series opgenomen. Dus ben je fan van New York? Bingewatch dan onderstaande series, vraag een ESTA aan en boek jouw reis naar Amerika!

Sex and the City
Een van de meest iconische series die zich afspeelt in de stad New York en wordt in Nederland vaak vergeleken met Gooische Vrouwen. De serie, te zien op HBO Max, gaat over vier vriendinnen in ‘The Big Apple’: Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. De vriendinnen besluiten te gaan samenwonen om nog één keer van hun jonge leven te genieten. Vanaf het eerste seizoen was de serie een hit in Amerika en nog steeds zijn de vier vriendinnen ongekend populair.

How I Met Your Mother
Als je wil lachen dan moét je How I Met Your Mother kijken! De titel van de serie op Disney+ beschrijft gelijk de inhoud van het hele verhaal. Ted, vader van twee kinderen, vertelt hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het duurt maar liefst acht(!) seizoenen voordat bekend wordt welke van de hilarische personages uiteindelijk de moeder is, maar het is de acht seizoenen meer dan waard. Wist je dat je in New York nu een echte How I Met Your Mother-tour kunt doen, waarbij je verschillende plekken uit de serie bezoekt? Tip: vergeet niet een ESTA aan te vragen voordat je naar New York vliegt en deze HIMYM-tour doet. Check onderaan hoe jij jouw ESTA kunt aanvragen.

You
Joe, gespeeld door Penn Badgley (je weet wel, die van Gossip Girl), wordt verliefd op Beck. Zo verliefd dat hij haar begint te stalken. Joe’s obsessie voor haar wordt zo groot dat hij mensen om haar heen uit de weg wil ruimen. Ook in het tweede en derde seizoen van de Netflix-serie You krijgt Joe te maken met obsessieve denkbeelden bij vrouwen en wil hij er alles aan doen om de vrouwen voor hem te winnen. Behoorlijk ‘creepy’ dus, maar de serie zit ook vol liefde en lust… ;)

Waarom je voor Amerika een ESTA nodig hebt
Hebben deze series je nóg enthousiaster gemaakt over Amerika en specifiek New York? Regel dan snel jouw ESTA en boek je vlucht!

Het ESTA (Electronic System for Travel Authorization) heb je nodig om zonder visum naar Amerika te reizen. Zie het als een digitale reistoestemming, waarbij de Amerikaanse overheid kan zien dat je voor een vakantie naar Amerika reist en dus ook weer terugvliegt. De aanvraag van een ESTA is super eenvoudig! In slechts drie stappen heb jij jouw reistoestemming binnen. Eerst vul je een online formulier in (Nederlandstalig) en vervolgens betaal je (e)39,95 via iDeal, Bancontact, Paypal of creditcard. Na het ontvangen van een bevestigingsmail ben je helemaal ‘ready to go’! Heb je haast? Vraag dan een versneld proces aan en ontvang jouw ESTA binnen 60 minuten. Bereid je goed voor, want dit zijn de voorwaarden van een ESTA aanvragen.

Zo, nu bingewatchen en op naar Amerika!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Linda1969
Linda1969 15 juni 2022, 07:32
Vind de serie "Power"ook wel tof.
Log in om een reactie achter te laten