Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

De MijnSerie voorbeschouwing; november 2022

Verleden maand is SkyShowtime in Nederland van start gegaan. In de podcast van oktober kun je luisteren of de nieuwste streamingdienst het waar maakt of juist niet.

Wat staat er te gebeuren in serieland in november? Op Netflix gaat onder andere The Crown van start, het vijfde en één na laatste seizoen. Daarin zal Imelda Stauton koningin Elizabeth gaan spelen. Het vijfde seizoen zal zich gaan afspelen eind jaren 90 en Charles en Diana zijn het gesprek van de dag. Ook zullen we de komst gaan zien van Dodi en Mohamed Al Fayed. Genoeg te laten zien dus om ons nogmaals tien afleveringen bezig te houden.

Voor wie nog kleine kinderen heeft, of voor wie zelf het kind in zich nog niet kwijt is, de Teletubbies (2022) zullen bij Netflix gaan terugkeren. Dipsy, Tinky Winky, Laa-Laa en Po zullen weer avonturen gaan beleven. Waar de Teletubbies (2022) gaan beginnen zal Dead to Me gaan eindigen. Het allerlaatste derde seizoen start in november bij de streamingdienst. Maar de serie waar ik echt niet op kan wachten is de ‘spin-off’ van The Addams Family; Wednesday.

Teletubbies (2022)

Wednesday is de dochter van Morticia en Gomez en gaat hopelijk voor wat fijne lach-, en horrormomenten zorgen. Ook bij Netflix deze maand het eerste deel van het allerlaatste vierde seizoen van Manifest. Gelukkig zijn er vele streamingdiensten om uit te kiezen van ook HBO Max heeft enkele series op het schema staan in november. Zoals het vierde seizoen van Titans (2018) en het tweede seizoen van The Sex Lives of College Girls.

Helaas kunnen we nog niet vertellen of de series die op Paramount+ gaan beginnen in november ook op SkyShowtime te zien zullen zijn. Het aanbad blijft wat achter, maar ik verwacht dat er in de komende maanden het één en ander uitgerold gaat worden. Want ook NBC is te zien onder de vlag van de nieuwste steamingdienst, maar helaas van vele series zijn nog niet alle seizoenen te zien, of zelfs helemaal niets. Afwachten dus of Criminal Minds: Evolution snel te zien zal zijn op deze streamer.

Wednesday

Bij Videoland kun je deze maand gaan genieten van het tweede seizoen van Judas. Ook Disney+ en Apple TV+ komen deze herfstmaand met enkele nieuwe series. De complete lijst vind je hier en de nieuwe series vind je je hier.

Uiteraard zullen wij je zo veel mogelijk op de hoogte proberen te houden van het serienieuws en in de wekelijkse overzicht van Peter Rotthier houden we je op de hoogte wanneer wat start en waar in Nederland en België. Er staan in november geen belangrijke nominaties of prijzen op de agenda dus daar blijft het stil tot december. Deze maand is wel de laatste maand voor de nominaties van de MijnSerie van het Jaarverkiezing. De laatste kans dus om nog wat te gaan zien om te kunnen nomineren.

Met vriendelijke herfstgroet,
Mandy

Nominaties/prijzen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Mandy Gelling-Potharst