The Addams Family

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/64afleveringen/1964 - 1993 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min19641993 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:ABC
The Addams Family is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 18 september 1964.

The Addams Family is een satirische versie van de ideale Amerikaanse kernfamilie. De Addams zijn een excentrieke rijke familie die houden van alles dat groteske en luguber is, en ze zijn zich totaal niet bewust van het feit dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. De familie bestaat zelfs deels uit monsters.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 34
Seizoen 2
0 / 30

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Addams Family.

Nieuws (2)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 jun 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
22 feb 2016
10

Vergelijkbare series