Judas

7.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/11afleveringen/2019 - 2022 
NetwerkVideoland
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20192022 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Videoland
Judas is een Nederlandse misdaadserie van Videoland. De serie ging in première op 6 januari 2019.

Tijdens de jeugd van Astrid in de Amsterdamse Jordaan wordt al snel duidelijk dat zij anders is dan haar volkse broers en zus; ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Elke keer als dat lijkt te lukken, wordt ze weer opgeslokt door haar familie, in het bijzonder door haar criminele broer Willem ‘Wim’ Holleeder. In de serie werkt Astrid toe naar het moment dat ze haar broer definitief verraadt aan Justitie. Flashbacks maken duidelijk uit wat voor een jeugd zij en haar broer zich hebben losgeworsteld en hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, haar verraad is.
Serie van het Jaar1x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
3e plaats in Beste Nederlandseserie van 2019
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 5
Seizoen 2

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
1 feb 2019
De serie is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die willekeurig in de tijd achter elkaar geplakt zijn. Een goed verhaal ontbreekt. Helaas, ik geef een drie.

Vergelijkbare series

Judas