Dead to Me

7.7 / 10
31 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
3seizoenen/30afleveringen/2019 - 2022 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:31 min20192022 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Netflix
Dead to Me is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première op 3 mei 2019.

Dead to Me wordt beschreven als een duistere komedie over een krachtige vriendschap die bloeit tussen een strikte weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
10
29 nov 2022
In haar eigen genre (dark comedy) vind ik Dead To Me het beste wat ik ooit gezien heb. Judy Hale is mijn favoriete vrouwelijke serie-personage aller tijden en Cardellini is groots in haar rol.

Vreemd genoeg raakte ik pas echt door betoverd door deze serie bij de tweede kijkronde. Ik heb seizoenen 1 en 2 opnieuw bekeken (een heerlijke ervaring) en ben dan doorgegaan met het laatste, derde seizoen, dat even grappig, maar droeviger is dan de eerste twee.

Fantastische reeks. Voor kijkers die ook hielden van series genre Dexter en zo...

Vergelijkbare series

Dead to Me