Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De MijnSerie Voorbeschouwing; maart 2022

Wat kun je verwachten in de maand maart op het gebied van series en alles wat daar direct of zijdelings mee te maken heeft.

Eindelijk weten we wanneer HBO Max in Nederland te zien is. Vanaf 8 maart kan de Nederlandse en Belgische kijker gaan genieten van alles wat HBO en HBO Max te bieden heeft aan series. Eerst was HBO voorbehouden aan de abonnees van Ziggo, maar gelukkig kan iedereen die dat wil abonnee worden van de streamingsdienst. En ook nog eens voor een hele schappelijke prijs.De 27e jaarlijkse Critics Choice Awards zullen op zondag 13 maart van 19.00 tot 22.00 live uitgezonden worden op The CW Network en TBS. Op 6 december 2021 werden de nominaties bekend gemaakt waarin HBO aan de leiding gaat met twintig nominaties op de hielen gezeten door Netflix met achttien nominaties. Eerst was de prijsuitreiking gepland voor 9 januari, maar vanwege omstandigheden werd het uitgesteld naar maart.

De Critics Choice Association (CCA) heeft ook aangekondigd dat de 27e jaarlijkse CCA een internationale aangelegenheid zal gaan worden. Met uitzendingen in zowel Londen als Los Angeles op 13 maart. De CCA heeft ook de genomineerden bekendgemaakt voor de tweede jaarlijkse Critics Choice Super Awards, ter ere van de meest populaire, door fans geobsedeerde genres op zowel televisie als films, waaronder superhelden, sciencefiction/fantasy, horror en actie. De winnaars worden op donderdag 17 maart bekend gemaakt.

Op 30 maart zullen de nominaties van de televisie BAFTA’s bekend worden gemaakt.In maart gaan er meer dan 30 nieuwe series/programma's in première. Ook zullen vele series weer van start gaan. Onder ander het zesde seizoen van Outlander op 7 maart en het vijfde en het allerlaatste seizoen van The Last Kingdom gaat, ook in Nederland, op 9 maart van start. Het eerste seizoen van How I Met Your Father gaat op 9 maart van start bij Disney+. Het 22ste seizoen van Expedition Robinson zal op 10 maart starten op RTL 5. En op 13 maart zal het achtste seizoen van The Blacklist te zien zijn op Netflix en op 25 maart ook op Netflix het tweede seizoen van Bridgerton.Het groots aangekondigde Diabolical, de animatieserie die de nog onzichtbare krochten van The Boys Universum gaat verkennen zal op 4 maart in première gaan bij Amazon. Samuel L. Jackson is als Ptolemy Grey vanaf 11 maart te zien op Apple TV+ in de serie The Last Days of Ptolemy Grey. Bij de AVROTROS zal vanaf 25 maart Het jaar van Fortuyn in première gaan, de serie over de opkomst en ondergang van Pim Fortuyn. En dan de nieuwste Marvel telg die op 30 maart te zien zal zijn bij Disney+ is Marvel’s Moon Knight.

Uiteraard proberen we ook in maart weer al het nieuws voor je in de gaten te houden en je zoveel mogelijk berichten over de ontwikkelingen van je favoriete serie. Er zijn dit jaar al wat series vernieuwd en gecanceld en waarschijnlijk zullen daar in maart nog meer bijkomen. Hopelijk kunnen we eind maart een tussenstand gaan geven welke series er tot dan vernieuwd en gecanceld zijn. Hou de site in de gaten voor meer nieuws.

Met vriendelijke bijna lentegroet,

Mandy
Video on youtube
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst