The Last Days of Ptolemy Grey

7.8 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkApple TV+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Apple TV+
The Last Days of Ptolemy Grey is een Amerikaanse dramaserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 11 maart 2022.

Op eenennegentigjarige leeftijd is Ptolemy Gray een van 's werelds vergeten personen: door zijn familie, door zijn vrienden, zelfs door hemzelf. Wonend in een rommelig appartement in Los Angeles dat overloopt van herinneringen uit zijn verleden, zakt Ptolemy dieper weg in eenzame dementie en in een verleden dat je maar beter begraven kunt laten. Hij is vastbesloten om de rest van zijn dagen door te brengen met alleen zijn herinneringen als gezelschap. Tot hij op de begrafenis van zijn achterneef Robyn ontmoet en een aardverschuiving ervaart in zijn hoofd, zijn hart en zijn leven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar italklaas
9.4
10 apr 2022
Eigenlijk zou je willen dat er geen einde zou komen aan deze miniserie. Een Samuel L. Jackson met een uitzonderlijke sterke rol en ook Robyn (Dominique Fishback) die boven zichzelf uit stijgt. Deze mag je niet missen...
avatar Futsudo
8.3
1 Mei 2022
Italklaas ik ben het helemaal met je eens. Deze miniserie heeft me aangenaam verrast en heb genoten van Samuel en Dominique. Een aanrader.
The Last Days of Ptolemy Grey