How I Met Your Father

7.1 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
7.1 / 10
2seizoenen/30afleveringen/2022 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2022 - heden
Genres:Comedy
Netwerk:Hulu
How I Met Your Father is een Amerikaanse comedyserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 18 januari 2022.

Sophie, die haar zoon het verhaal vertelt van hoe ze zijn vader ontmoette, net zoals Josh Radnor (en Bob Saget's) Ted Mosby deed in de originele serie. Het verhaal begint in 2021, waar Sophie en haar hechte vriendengroep bezig zijn uit te zoeken wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating-apps en grenzeloze opties.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie How I Met Your Father.

Populaire reacties (2)

avatar Christophe
8
31 aug 2022
Hillary Duff is een schatje en een heel goeie televisie actrice, dat maakte deze sitcom goed genoeg om hem uit te kijken. Het is geen Friends kwalitatief gezien, maar best oké. Ik noem series als deze "leegloop televisie", ideaal om na een lange werkdag het verstand op nul te zetten en je te laten meeslepen in de wereld van deze vriendengroep. Tof, maar geen hoogvlieger wat mij betrof.
avatar Rik33
9
18 apr 2022
Leuke serie.
How I Met Your Father