Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX-serie The Answers cast zes nieuwe acteurs in hoofdrollen

FX-serie The Answers cast zes nieuwe acteurs in hoofdrollen

FX heeft de vaste cast voor de pilot van The Answers, de bewerking van Catherine Lacey's roman, afgerond.
Lucy Hale speelt de hoofdrol naast Raúl Esparza, Krys Marshall, Melanie Field, Pallavi Sharda en Kineta Kunutu in het project van Sorry For Your Loss-bedenker Kit Steinkellner, Dopesick-bedenker Danny Strong, regisseur Darren Aronofsky en 20th Television. Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde mannelijke hoofdrolspeler David Corenswet.

Het verhaal, dat vergelijkingen trekt met The Handmaid's Tale, speelt zich af in de nabije toekomst, waar een jonge vrouw met liefdesverdriet, Mary (Hale), meedoet aan een raadselachtig experiment dat belooft de liefde te kraken, maar nadat ze is verhuisd naar een idyllische, afgezonderde locatie met haar vrouwelijke medespelers, beginnen zij en de andere vrouwen zich af te vragen wat er werkelijk gebeurt in het experiment, en waarom ze allemaal zijn belast met het daten van dezelfde mysterieuze man, Christopher Skye (Corenswet).

Raúl Esparza speelt Dr. Crowe; Krys Marshall portretteert Ellis; Melanie Field is Dani; Pallavi Sharda speelt Ash en Kineta Kunutu is Nic.



Lucy Hale (foto) is bekend van haar vaste rollen als Aria in Freeform's Pretty Little Liars, The CW-comedyserie Life Sentence, de Riverdale-spinoff Katy Keene van The CW en de gelimiteerde AMC+ thrillerserie Ragdoll.

David Corenswet speelde onlangs in de HBO-miniserie We Own This City. Daarvoor had hij vaste rollen in zowel The Politician (2019) als Hollywood (2020), beide afkomstig van Ryan Murphy en Netflix.

Esparza (foto) is bekend door zijn rol in Law & Order: Special Victims Unit. Recentelijk had hij een vaste rol in de Hulu-miniserie Candy, met Jessica Biel in de hoofdrol. Ook speelde hij terugkerende rollen in onder andere de psychologische thrillerserie Hannibal van NBC en de Hulu-miniserie Dopesick.



Marshall speelde in de Apple TV+ science fiction-dramaserie For All Mankind en had gastrollen in onder andere NBC's This Is Us en Showtime's Shameless (US) en een terugkerende rol in The CW's Supergirl.

Field had een terugkerende rol in het tweede seizoen van de psychologische Netflix-thriller serie You en vaste rollen in The Alienist: Angel of Darkness van TNT en Prime Video's A League Of Their Own.

De Australische Sharda speelde een vaste rol in de Britse Netflix-serie The One en had een gastrol in onder andere de Sky One/Cinemax- actieserie Strike Back.

Kunutu tenslotte had gastrollen in de Paramount+ advocaten-dramaserie The Good Fight en NBC's misdaadserie The Blacklist.

Steinkellner schreef de pilot en produceert. Strong en Aronofsky produceren samen met Mandy Safavi met Danny Strong Productions en Ari Handel en Elizabeth Gesas met Aronofsky's Protozoa Pictures. Gillian Robespierre regisseert en produceert de pilot. 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios, is de studio.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten