The One

7.2 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2021 - heden
Netwerk:Netflix
The One is een Britse sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 12 maart 2021.

The One speelt zich af in een wereld waar een DNA-test je perfecte partner kan vinden - de enige persoon op wie je genetisch voorbestemd bent om hartstochtelijk verliefd te worden. Ongeacht hoe goed jerelatie is, wie van ons kan eerlijk zeggen dat we niet hebben nagedacht of er iemand beter is? Wat als een haarmonster voldoende is om ze te vinden? Het idee is simpel, maar de implicaties zijn explosief. We zullen nooit meer op dezelfde manier over liefde en relaties denken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

The One - Seizoen 1

5.5

Nieuws (5)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
1 apr 2021
12
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
8 mrt 2021
In maart 2021 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
28 feb 2021
8

Populaire reacties (1)

-
12 mrt 2021
Seizoen 1 bestaat uit 8 afleveringen, niet 10 @mijnseriemensjes