Line of Duty

8.3 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_klijn494
9
08 nov 2019 14:45 -
Wat een serie! Ook seizoen 5 was werkelijk van topniveau. De laatste aflevering heb ik af en even teruggespoeld. Wat, hoe? De snelle plotwendingen vereisen je volle aandacht. Geweldige acteurs. De lijntjes zijn al uitgezet voor seizoen 6, maar we zullen nog een lange tijd moeten wachten....
Reageer
avatar_jakkepoes
9
05 aug 2019 18:49 -
Bijzonder realistische serie met acteerwerk van de bovenste plank. Topper.
Reageer
avatar_Toontje35
9.4
04 jun 2019 09:05 -
Dikke 10 voor s05. Wow, wat een serie. Adrian Dunbar was werkelijk top.
Mijn No.1 deze serie
Reageer
avatar_ieman6
9
02 feb 2018 00:08 -
GEWELDIGE SERIE !!!
Reageer
avatar_Polar_low_in_my_head
10
01 mei 2017 22:30 - 01 mei 2017 22:34
Één van mijn favoriete series. Niet elk seizoen is van het zelfde niveau, maar dat zou misschien voor alle series gelden, hoe waardeer je namelijk anders nog een serie en de seizoenen. Als 2 van de 4 seizoenen zo bizar goed zijn, zo sterk geschreven, dan verdienen de makers alle lof. Sterker nog, de 2 wat 'relatief' mindere seizoenen, zijn zeer functioneel en hun losse eindjes/plots heel bewust wat zwakker uitgewerkt. Hieronder mijn reactie op S4 finale (geen spoilers):

Je voelt de plotwending aankomen, je kon hem voorspellen, maar hoe? En klopt je onderbuik gevoel? Het zit toch nog niet helemaal lekker. En dan, als de finale doordendert, groeit je onderbuik gevoel uit tot een ontketend adrenaline monster. Al die losse eindjes aan elkaar knopen, diep begraven hersenspinsels, losse eindjes van 5 jaar terug!! En toch....alles klopt, maar dan die laatste shots, zoek ik iets wat er niet is? Een bizarre gedachte, waarschijnlijk niets, ik vertrouw mij zelf niet meer. Niettemin... iets kruipt weer onder mijn huid.

Deze finale is uitmuntend. Mag zich scharen bij de beste ooit. Wat een rush!! Één scène had wat mij betreft niet gehoeven, de gun/actie scene, althans dat dacht ik in eerste instantie. Nu ik er over na denk kom ik daar direct op terug, In line of duty, recht tegenover elkaar. Al met al kan deze finale de boeken in als één van de beste ooit.
Reageer
avatar_tweemaalh
8.6
27 mrt 2017 18:20 -
Het vierde seizoen is weer lekker begonnen. Laat de rest maar komen!
Reageer
avatar_Toontje35
9.4
09 nov 2016 17:06 -
Een van mijn favoriete series. Seizoen 3 was weer supergaaf. Bijna in een ruk uitgekeken. Fantastisch verhaal weer. Heerlijk geacteerd. Verrassend slot.
Reageer
avatar_CC11
8.1
06 sep 2016 07:43 -
Hoewel ik overwegend positief ben voor wat het eerste seizoen van deze serie betreft had ik aan het einde ervan toch een beetje mijn bedenkingen over bepaalde zaken.

Het begint natuurlijk zeer verrassend maar al wie ooit op zoek is geweest naar een huisnummer kijkt volgens mij ook naar de nummers van de andere huizen/appartementen dan datgene waar ze naar op zoek zijn.

Aangezien zowat over de gehele beschaafde wereld huisnummers in dichtbebouwde wijken al eens op elkaar durven volgen, hetzij even/oneven aan naargelang welke kant van een straat of, zoals hier met appartementen, gewoon op elkaar volgend, zou je veronderstellen dat er toch minstens bij één persoon een belletje zou moeten gaan rinkelen als je plots voor nummer 56 staat en je bent in dit geval 55 of 57 niet gepasseerd.

Een ander probleempje had ik dan weer met de scène waar men de telefoon van Jackie Laferty traceert en uitrukt met man en macht.
Na die niet zo heel wilde achtervolging waarbij onder andere 2 politiewagens worden losgereden, ook al komt de wagen die men achtervolgt gewoon terug uit de straat die hij in reed, gaat Tony Gates er te voet achteraan en is nog zo vriendelijk om op de hoek van elke straat de positie en richting door te geven van de op de vlucht geslagen wagen.

Uiteindelijk is de positie die hij doorgeeft zo nauwkeurig dat hij door dezelfde wagen ondersteboven wordt gereden ook al loopt hij er de hele tijd achteraan.
Ondanks al deze info daagt er geen versterking op.
Meer nog, er valt gewoon geen politie te bespeuren in de wijde omtrek.
Waar al die agenten die aan de achtervolging deelnamen dan wel naartoe zijn is mij alvast een raadsel.

Onder andere deze zaken maken dat de serie voor wat betreft het eerste seizoen althans in mijn ogen geen echte topper is, daarvoor zijn er een ietsje teveel missers aanwezig.
Verder zakt, na het sterke begin, de serie toch al snel af naar een lager niveau.

Ook het feit dat er niemand reageert wanneer een politieagente op het bureau bespuwd wordt door een mannelijke collega of gewoon wordt neergeslagen zonder enige reactie van iemand anders deed mij toch
even de wenkbrauwen fronsen.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_Arie07
27 okt 2016 16:18
Dan zul je genieten van het tweede en derde seizoen. Die zijn een stuk beter. Met name het derde seizoen is van een hoogstaand spannend niveau
Reageer
avatar_CC11
27 okt 2016 16:45
Inderdaad, het derde seizoen stak er wat mij betreft ook boven uit.
Reageer
avatar_Goochem38
9
27 aug 2016 23:10 -
Helaas afgelopen
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_sarlottje
20 mrt 2017 12:14
Nee hoor, de serie loopt nog steeds!
Reageer
avatar_anonymous
-
15 mrt 2013 21:11 -
Spannende serie met een origineel invalshoek.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
05x06
anonymous
14 jun 11:07
prachtig en spannend
01x01
Roeman
18 dec 13:35
MijnSerie is geen website om series te bekijken. Dit heeft alles te maken met rechten. MijnSerie is een online platform om alles over series te lezen, gekeken afleveringen bij te houden, commentaar te lezen en geven.
01x01
anonymous
18 dec 13:14
Hoe kom ik nu in de eerste aflecering van het eerste seizoen van line of duty
02x05
anonymous
11 dec 02:17
Afspelen seizoen 2 aflevering 5
01x01
Roeman
08 nov 12:47
Op MijnSerie kun je geen afleveringen bekijken.
01x01
Roeman
08 nov 12:47
MijnSerie is geen website om series te bekijken. Dit heeft alles te maken met rechten. MijnSerie is een online platform om alles over series te lezen, gekeken afleveringen bij te houden, commentaar te lezen en geven.
01x01
Roeman
08 nov 12:46
MijnSerie is geen website om series te bekijken. Dit heeft alles te maken met rechten. MijnSerie is een online platform om alles over series te lezen, gekeken afleveringen bij te houden, commentaar te lezen en geven.
01x01
anonymous
04 nov 12:35
Waarom kan ik Line of duty hier niet bekijken?
01x01
anonymous
04 nov 12:34
waarom kan ik Line of duty hier niet bekijken?
01x01
anonymous
05 okt 13:05
er staat dat ik het heb gezien maar dat heb ik niet.
01x01
anonymous
05 okt 12:50
ik dacht te gaan kijken naar de eerste aflevering van Line of Duty. Maar na de advertentie loopt het vast?
04x06
Polar_low_in_my_head
01 mei 22:15
Je voelde de plotwending aankomen, je kon hem voorspellen, maar hoe? En klopt je onderbuik gevoel? Het zit toch nog niet helemaal lekker. En dan, als de finale doordendert, groeit je onderbuik gevoel uit tot een ontketend adrenaline monster. Al die losse eindjes aan elkaar knopen, diep begraven hersenspinsels, losse eindjes van 5 jaar terug!! En toch....alles klopt, maar dan die laatste shots, zoek ik iets wat er niet is? Een bizarre gedachte, waarschijnlijk niets, ik vertrouw mij zelf niet meer. Niettemin iets kruipt weer onder mijn huid. Deze finale is uitmuntend. Mag zich scharen bij de beste ooit. Wat een rush!! Één scène had wat mij betreft niet gehoeven, de actie scenee, althans dat dacht ik in eerste instantie. Nu ik er over na denk kom ik daar direct op terug, In line of duty, recht tegenover elkaar. Al met al kan deze finale de boeken in als één van de beste ooit.