Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (50)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat La Casa de Papel

Er hebben 797 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van La Casa de Papel. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat Undercover

Er hebben 625 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Marvel's Hawkeye

Er hebben 429 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Marvel's Hawkeye. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Chicago Fire

Er hebben 371 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 5 januari 2022.


En op de vijfde plek staat The Blacklist

Er hebben 369 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het negende seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst