Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (49)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat La Casa de Papel

Er hebben 864 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van La Casa de Papel. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat Undercover

Er hebben 617 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Marvel's Hawkeye

Er hebben 410 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Marvel's Hawkeye. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Wheel of Time

Er hebben 376 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Wheel of Time. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Expeditie Robinson

Er hebben 349 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Expeditie Robinson. Momenteel wordt het 21ste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst