I Am Not Okay With This

7.4 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 26 februari 2020.

Sydney is een tienermeisje dat door de beproevingen van de middelbare school navigeert. Ze lijkt een doodnormaal meisje dat optrekt met haar vrienden, luistert naar muziek en regelmatig discussies heeft met haar vervelende broertje. Ze heeft echter ook een paar geheimen die ze alleen deelt in haar dagboek. Ondertussen krijgt ze te maken met de complexiteit van haar familie, haar ontluikende seksualiteit en mysterieuze superkrachten die in haar beginnen te ontwaken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (2)

I Am Not Okay With This - Eerste aflevering

6

I Am Not Okay with This - Seizoen 1

9

Nieuws (4)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie nieuwe serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
2 jan 2021
8
The Society en I Am Not Okay With This zijn gecanceld door Netflix, er zal van beide series geen tweede seizoen verschijnen.
23 aug 2020
6

Populaire reacties (3)

8
07 mrt 2020
Leuke serie! Kijkt lekker weg, vooral omdat de afleveringen zo kort zijn. De vergelijking met TEOFW is niet gek (zelfde regisseur, maar ook een beetje hetzelfde toontje overall), maar ik denk dat ik TEOFW dan toch leuker vind. Alyssa heeft toch iets meer charme dan Syd, wat toch ook wel een heerlijk personage is. Ik zou het vreselijk jammer vinden als deze serie geen tweede seizoen zou krijgen, want met zo'n einde is dat echt wel verplicht!

7.5/10 is mijn oordeel.
8
29 feb 2020
Leuke vermakelijke serie.
Alleen jammer dat de episodes zo kort duren.
En er wordt aangegeven dat het er 8 zijn terwijl dit er 7 zijn.
Ook de tvdb geeft aan dat het er 7 zijn.

Vergelijkbare series