I Am Not Okay With This

7.4 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix toont eerste beelden I Am Not Okay With This

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.

Sydney (Sophia Lillis) is een tienermeisje dat door de beproevingen van de middelbare school navigeert. Ze lijkt een doodnormaal meisje dat optrekt met haar vrienden, luistert naar muziek en regelmatig discussies heeft met haar vervelende broertje. Ze heeft echter ook een paar geheimen die ze alleen deelt in haar dagboek. Ondertussen krijgt ze te maken met de complexiteit van haar familie, haar ontluikende seksualiteit en mysterieuze superkrachten die in haar beginnen te ontwaken.

De serie I Am Not Okay With This is gemaakt door 21 Laps Entertainment, bekend van de Netflix-serie Stranger Things. Jonathan Entwisle is er ook bij betrokken, hij maakte eerder de Netflix/Channel 4-serie The End of the F***ing World. De nieuwe serie I Am Not Okay With This gaat in première op 26 februari bij Netflix en er is nu een trailer verschenen.

Vorige aflevering
Deepest, Darkest Secret
Deepest, Darkest Secret
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00