Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix cancelt The Society & I Am Not Okay With This

Netflix cancelt The Society & I Am Not Okay With This

The Society en I Am Not Okay With This zijn gecanceld door Netflix, er zal van beide series geen tweede seizoen verschijnen.
Vorig jaar vernieuwde Netflix The Society met een tweede seizoen, maar ondanks deze vernieuwing gaat het tweede seizoen er niet komen. Vanwege het coronavirus zijn de plannen van Netflix veranderd en is de serie gecanceld.

Ook is I Am Not Okay With This gecanceld door Netflix. De serie ging begin dit jaar in Première bij de streamingdienst. Er was nog geen tweede seizoen van de serie aangekondigd, maar naar verluidt werd het script al geschreven.


I Am Not Okay With This

"We hebben de moeilijke beslissing genomen om niet verder te gaan met het tweede seizoen van The Society en I Am Not Okay With This. We zijn teleurgesteld dat we deze beslissingen moeten nemen vanwege omstandigheden, gecreëerd door COVID." zei Netflix bij het uitbrengen van het nieuws. Ook Kathryn Newton, hoofdrol speelster in The Society, sprak over het besluit van Netflix.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

JessicaD
JessicaD 23 augustus 2020, 13:59
Noooo :(
sirTruffleheart
sirTruffleheart 23 augustus 2020, 17:36
In plaats van dat ze het een jaartje uitstellen...
DAVE2804
DAVE2804 23 augustus 2020, 18:14
Ik heb beide series niet gezien, maar als dit is vanwege COVID-19 dan vind ik het een nogal zwakke reden van Netflix. Zoals sirTruffleheart ook al zegt, ze zouden het inderdaad ook een jaar kunnen uitstellen. Dat gebeurt met andere series ook.
sirTruffleheart
sirTruffleheart 24 augustus 2020, 18:37
Er zal wel achter de schermen iets spelen.
Olga2000
Olga2000 23 augustus 2020, 18:51
“I am not ok with this” vond ik echt gaaf! Zo jammer! Ik keek echt naar uit!
TnTNL
TnTNL 24 augustus 2020, 11:04
Oeh, da's jammer.
Log in om een reactie achter te laten