Hannibal

7.9 / 10
43 min
Drama, Thriller, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/39afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20132015 (Beëindigd)
Genres:DramaThrillerHorror
Netwerk:NBC
Hannibal is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 4 april 2013.

Gebaseerd op de Thomas Harris romans. Dit drama volgt een FBI profiler (Dancy) welke de gave heeft dat hij de gedachtegang van een seriemoordenaar begrijpt. Hij gaat samenwerken met Hannibal Lecter, een briljante psychiater welke stiekem een moordenaar is.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Populaire reacties (33)

avatar anonymous
-
11 feb 2015
weet iemand wanneer seizoen 2 in nederland uitkomt op bluray/dvd?
avatar anonymous
-
16 okt 2014
De serie gaat qua intellect heel ver en diep. Is veel meer gebaseerd op de verwrongen geest van de figuren en de gevolgen daarvan, dan op wat je visueel op de beelden waarneemt. Het is geen voorgekouwde koek maar een serie waar je echt alle aandacht bij moet houden. Ik vind het fascinerend om te zien hoe een mens kan manipuleren en gemanipuleerd kan worden. De menselijke geest is tot veel meer in staat dan we tot nu toe weten. Helaas ook tot gruwelijkheden, dat laat de serie maar al te duidelijk zien. Deel twee komt soms wat chaotisch en daardoor iets ongeloofwaardiger over maar dat komt omdat Hannibal, net als bijna iedere serie moordenaar, overmoedig en slordiger wordt nu hij zoveel macht lijkt te hebben en toch het vuur hem aan de schenen ligt. Zijn bijna hunkerende behoefte aan vriendschap, bevestiging en aandacht van Will is een soort aandoenlijk en maakt hem bijna menselijk maar ook dat blijkt nog steeds vooropgezet plan om te kijken hoe ver hij manipulatief kan gaan. Ik vind de serie en vooral de hoofdrolspeler geweldig. Mads zet een heel geloofwaardige creatie neer en ik ben erg benieuwd naar deel drie.

Vergelijkbare series

Dexter
21 stemmen
Sherlock
10 stemmen
Mr. Robot
3 stemmen
Hannibal