Hannibal

7.9 / 10
43 min
Drama, Thriller, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_evasneek
9
30 mrt 2016 06:33 -
Gisteren de laatste 2 afleveringen van S3 gekeken. Dit is een serie die echt nog lange tijd in mijn hoofd zal rondspoken, met name het karakter Hannibal. Mads Mikkelsen heeft een topprestatie geleverd door Hannibal met zoveel charisma en tegelijkertijd angstaanjagend neer te zettten. Ook vol lof over Hugh Dancy, die wat mij betreft het beste acteerwerk laat zien wat betreft mimiek en emotie. Los van het feit dat de moorden in deze serie ongelofelijk gruwelijk zijn, zit er ook ontzettend veel diepgang in en is het duidelijk dat de moorden niet centraal staan, maar de relatie tussen Hannibal en Graham.
Daarnaast ook genoten van de beelden van Hannibal die aan het koken is. Ik kan volgens mij uren naar deze man kijken in deze rol. En het einde... poeh, één van de betere die ik in tijden heb gezien. De laatste 20 minuten zijn echt een perfecte afsluiting. Kijken!
Reageer
avatar_KE1992
10
30 aug 2015 20:35 -
Net laatste aflevering gezien. Fantastische einde!
IMO de beste serie ooit, een echt meesterwerk!
Reageer
avatar_Houtblokje
8.6
16 aug 2015 20:54 -
Hoewel ik er vaak weinig van begrijp... ( ik verdwaal in de psychose van Will Graham en de geniaal uitgewerkte plannen van Hannibal)... kan ik niet anders dan gebiologeerd blijven kijken naar deze wonderbaarlijke en werkelijk prachtig vormgegeven wereld.
Dit is geen geen gewone serie... Dit is kunst !
Reageer
avatar_patrick_1987
5.7
07 jul 2015 22:41 -
De kans dat Hannibal een nieuw thuis vindt is nog kleiner geworden. Bryan Fuller meldt op Twitter dat Amazon en Netflix besloten hebben te passen voor het vierde seizoen. De kans dat Netflix de serie op zou pikken was al erg klein, omdat Amazon de streamingrechten in handen heeft. Dat ook Amazon besloten heeft de serie aan zich voorbij te laten gaan, maakt een nieuw seizoen nog onwaarschijnlijker.

Daar komt bij dat castleden als Hugh Dancy en Mads Mikkelsen onlangs uit hun contract vrijgelaten zijn. De hoop voor het vierde seizoen lijkt daarmee met de dag kleiner te worden, al worden er nog altijd nieuwe opties bekeken.
Reageer
John Doe
Miel (gast)
04 jul 2015 23:38 -
Ik heb nu de eerste 4 afleveringen van seizoen 3 gezien, maar ik vind het verhaal niet boeiend meer. Geen spanning meer. Veel drroom momenten en flashbacks. Naar mijn meningen hadden de makers na seizoen 2 moeten stoppen. Het kat en muisspel tussen Hsnnibal en Will is voor mij nu wel klaar, tenzij ze er iets vernieuwends aan toe gaan voegen
Reageer
avatar_rickii
9
23 jun 2015 00:46 -
Doodzonde dat het gecanceld is!! Dat domme Amerika weet niet wat kwaliteit is! Was het maar een serie van netflix of een betaal tv zender dan had het nog een aantal jaar mogen blijven draaien.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_anonymous
23 jun 2015 09:00
Haha, dat is natuurlijk onzin. Geen enkele netwerkzender had Hannibal drie seizoenen op de buis gehouden. Je mag dus NBC op je knieën danken dat je alsnog maar liefst! drie seizoenen hebt gehad van deze serie. Er wordt al gesproken over mogelijke andere zenders/streamingdiensten. Deze wordt wel vernieuwd, denk ik. Ik zeg Amazon.
Reageer
avatar_Roeman
15 aug 2015 22:51
Helaas ook Amazon is afgehaakt.
Reageer
avatar_patrick_1987
5.7
23 jun 2015 00:39 -
Seizoen 3 zal het laatste seizoen zijn, helaas is de serie wegens tegenvallende kijkcijfers gecanceld.
Reageer
10
11 feb 2015 15:38 -
weet iemand wanneer seizoen 2 in nederland uitkomt op bluray/dvd?
Reageer
John Doe
Zon-Netje 1970 (gast)
16 okt 2014 07:35 -
De serie gaat qua intellect heel ver en diep. Is veel meer gebaseerd op de verwrongen geest van de figuren en de gevolgen daarvan, dan op wat je visueel op de beelden waarneemt. Het is geen voorgekouwde koek maar een serie waar je echt alle aandacht bij moet houden. Ik vind het fascinerend om te zien hoe een mens kan manipuleren en gemanipuleerd kan worden. De menselijke geest is tot veel meer in staat dan we tot nu toe weten. Helaas ook tot gruwelijkheden, dat laat de serie maar al te duidelijk zien. Deel twee komt soms wat chaotisch en daardoor iets ongeloofwaardiger over maar dat komt omdat Hannibal, net als bijna iedere serie moordenaar, overmoedig en slordiger wordt nu hij zoveel macht lijkt te hebben en toch het vuur hem aan de schenen ligt. Zijn bijna hunkerende behoefte aan vriendschap, bevestiging en aandacht van Will is een soort aandoenlijk en maakt hem bijna menselijk maar ook dat blijkt nog steeds vooropgezet plan om te kijken hoe ver hij manipulatief kan gaan. Ik vind de serie en vooral de hoofdrolspeler geweldig. Mads zet een heel geloofwaardige creatie neer en ik ben erg benieuwd naar deel drie.
Reageer
avatar_ZiYa
9
07 jul 2014 17:23 -
Ik heb eindelijk de seizoens finale van seizoen twee kunnen bekijken en WAUW! Dit is een van de spannendste en beste series die ik tot nu heb gekeken. Ik kan niet wachten op seizoen drie. Deze serie is zeker aan te raden!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
03x04
Inter
10 jul 18:52
Vage aflevering! Vind het derde seizoen van Hannibal wel minder dan de eerste twee
01x09
TDB
26 mei 21:04
Deze serie is niet geschikt voor mensen met een gevoelige maag. Wel indrukwekkend hoe ze alles in elkaar gezet hebben.