Glee

7.7 / 10
43 min
Drama, Komedie, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Glee-actrice Jane Lynch heeft zondag tijdens de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards prijsgegeven dat zijzelf en zangeres Cyndi Lauper bezig zijn met een komedieserie voor Netflix.
16 sep 2019
Dirty John is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het eerste seizoen is hier te zien bij Netflix.
10 sep 2019
Darren Chriss gaat naar Hollywood. De Glee almuni heeft op Instagram laten weten dat hij zal gaan spelen in de nieuwe Ryan Murphy/Netflix-serie Hollywood.
7 sep 2019
Zangeres en actrice Demi Lovato heeft een gastrol gekregen in het slotseizoen van Will & Grace. Lovato gaat een paar afleveringen meespelen en wordt een tegenspeler van Will (Eric McCormack).
28 aug 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
24 jun 2019
2
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mei 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 mei voor je op een rijtje gezet.
27 mei 2019
Glee is een Amerikaanse, muzikale dramedyserie van de zender FOX. De serie was zes seizoenen te zien, van 2009 tot 2015.
23 mei 2019
What/If is de nieuwe Netflix-serie die niet alleen een premièredatum heeft gekregen van de streamingdienst maar ook een teaser.
24 apr 2019
De nieuwe Netflix-serie What/If heeft castleden toegevoegd aan de castinglijst. De premièredatum van de anthologieserie is nog niet bekend gemaakt.
7 sep 2018
Onderhandelingen voor het derde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things hebben de castleden van de hitserie een flinke salarisverhoging opgeleverd. Vooral de jonge acteurs gaan er behoorlijk op vooruit.
20 mrt 2018
2
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 12 tot en met 18 februari voor je op een rijtje gezet. Weetjes Stranger Things...
19 feb 2018
3