Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime Video voegt vanaf juli vijf series toe

American Horror Story verschijnt binnenkort bij Amazon, helaas niet alle seizoenen. Daarnaast verschijnt onder andere ook Prison Break bij de streamingdienst.

De eerste vijf seizoenen van American Horror Story verschijnen binnenkort bij Amazon. De serie bestaat al uit negen seizoenen en er wordt al aan een tiende gewerkt. Vanaf 1 juli kan je de serie bekijken bij de streamingdienst.

Naast de eerste vijf seizoenen van American Horror Story verschijnen de eerste negen seizoenen van Modern Family, zeven seizoenen van Homeland en alle seizoenen van Prison Break en Glee ook op Amazon Prime Video. Hoewel American Horror Story al een tijdje niet meer te zien is op Netflix, zijn deze series daar nog wel te zien.


American Horror Story
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
26 jun 2020 09:16 - 26 jun 2020 09:18
Vreemd dat Glee, Prison Break en Modern Family bij zowel Netflix als Prime Video te zien zullen zijn. Het zijn immers concurrenten van elkaar.
Reageer
avatar_anonymous
26 jun 2020 15:59
Het zijn geen originals van beide en als je als Netflix/Amazon niet de exclusieve rechten koopt kan de eigenaar van de rechten dus ook verkopen aan een andere partij.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Vandaag, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
Gisteren, 16:00
1
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00