Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon Prime Video voegt vanaf juli vijf series toe

Amazon Prime Video voegt vanaf juli vijf series toe

American Horror Story verschijnt binnenkort bij Amazon, helaas niet alle seizoenen. Daarnaast verschijnt onder andere ook Prison Break bij de streamingdienst.
De eerste vijf seizoenen van American Horror Story verschijnen binnenkort bij Amazon. De serie bestaat al uit negen seizoenen en er wordt al aan een tiende gewerkt. Vanaf 1 juli kan je de serie bekijken bij de streamingdienst.

Naast de eerste vijf seizoenen van American Horror Story verschijnen de eerste negen seizoenen van Modern Family, zeven seizoenen van Homeland en alle seizoenen van Prison Break en Glee ook op Amazon Prime Video. Hoewel American Horror Story al een tijdje niet meer te zien is op Netflix, zijn deze series daar nog wel te zien.


American Horror Story
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

DAVE2804
DAVE2804 26 juni 2020, 09:16
Vreemd dat Glee, Prison Break en Modern Family bij zowel Netflix als Prime Video te zien zullen zijn. Het zijn immers concurrenten van elkaar.
anonymous
anonymous 26 juni 2020, 15:59
Het zijn geen originals van beide en als je als Netflix/Amazon niet de exclusieve rechten koopt kan de eigenaar van de rechten dus ook verkopen aan een andere partij.
Log in om een reactie achter te laten