Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Komische serie Glee komt naar Netflix

Glee is een Amerikaanse, muzikale dramedyserie van de zender FOX. De serie was zes seizoenen te zien, van 2009 tot 2015.

Het verhaal in Glee draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school. Dit is de fictieve William McKinley High School in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten.

Vanaf 30 juni is de complete serie Glee te zien bij Netflix. De serie is bedacht door Ian Brennan, die daarbij hulp kreeg van Ryan Murphy en Brad Falchuk. Brennan en Murphy zouden na Glee ook nog samenwerken aan de komische horrorserie Scream Queens. Daarnaast is Brennan één van de schrijvers voor Murphy's nieuwe Netflix-serie The Politician (2019).

Vorige aflevering
Dreams Come True
06x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst