Euphoria

8.2 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2019 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:56 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:HBO
Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première op 19 juni 2019.

Euphoria’ vertelt het verhaal van de 17-jarige Rue, die na een overdosis haar zomer doorbrengt in rehab maar terugkeert naar school zonder enige intentie om clean te blijven. Niet dat Rue geen andere persoon wil zijn. Ze kán het gewoon niet. Wanneer ze Jules ontmoet, een transgender meisje dat net naar haar dorp verhuisde, maakt zij een grote indruk op haar leven.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Populaire reacties (4)

avatar gumstarr
8
16 jun 2019
Euphoria heeft alles wat een HBO-serie een HBO-serie maakt. Het is donker, alternatief, maatschappijkritisch, op ‘t randje en precies highbrow genoeg, maar het is wel heel erg veel. Overweldigend veel. Te veel, misschien. Zeker voor de wat conservatievere kijker. Het is een aanhoudend bombardement van tieten, dickpics, halve aanrandingen en tieners die – na een overdosis weet-ik-veel-wat – bijna stikken in hun eigen kots. Allemaal begeleid door heel veel lekkere muziek. Dat dan weer wel. Thanks, Drake. Met die overdaad aan seks, drugs en dolende tieners doet Euphoria een beetje denken aan de nineties cultfilm Kids. De goegemeente sprak er – in het jaar dat Ajax de cup met de grote oren de lucht in tilde – schande van, maar toch keken we allemaal en dat gaat voor deze nieuwste van HBO waarschijnlijk niet anders zijn. Al is het maar één aflevering. Of een halve. Gewoon om even te proeven. De recensies die volgen zijn waarschijnlijk net zo bipolair als Rue zelf en dat kan ik helemaal begrijpen. Aan de ene kant is Euphoria uitdagend, vernieuwend en anders dan al het andere wat je tegenwoordig op tv ziet. Aan de andere kant hebben de makers hun hand een beetje overspeeld en hadden ze best wat vaker de less–is–more-kaart mogen spelen. Persoonlijk schommelde ik continu tussen een zeven en een negen, dus dan is een stevige acht het logische gevolg.
avatar Tamino
10
24 nov 2021
9 januari seizoen 2!

Vergelijkbare series

Sex Education
10 stemmen
Friends
6 stemmen
Glee
4 stemmen
Euphoria