Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nederlandse politieserie DNA (NL) vanaf 29 augustus bij SBS 6

SBS 6 start op 29 augustus met een spannende en humorvolle politieserie: DNA (NL). DNA (NL) staat voor (Kate) Daans, (Lara) Noort en (Eliz) Alvero; een trio bestaande uit een Officier van Justitie en twee rechercheurs.

In elke aflevering lossen zij een moord op, maar ook de privélevens van deze drie vrouwen krijgen alle aandacht. Net zoals hun onderlinge vriendschap. De hoofdrollen worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe Sneijder-Cabau en Belinda van der Stoep.

Rechercheurs Lara Noort (Yolanthe) en Eliz Alvero (Belinda) hebben elkaar jaren geleden leren kennen op de politieacademie en zijn sindsdien onafscheidelijk. Als het moet, gaan ze voor elkaar door het vuur. Officier van Justitie Kate Daans (Loes) hebben ze pas later ontmoet, maar het klikte meteen. Op een politiebureau in Amsterdam-Oost werken ze samen aan het oplossen van moorden. Hun werk is letterlijk een zaak van leven en dood en grijpt je altijd bij de keel. Dit omdat men met zowel het slachtoffer als de dader kan meeleven. Beiden hebben een heel begrijpelijk en menselijk verhaal, hoewel de kant van de dader uiteraard pas aan het eind van elke aflevering echt duidelijk wordt.


Yolanthe Sneijder-Cabau

DNA (NL) draait om deze drie vrouwen en hun werk, maar ook om hun vriendschap en hun leven naast het bestrijden van de misdaad. Seks, relaties, verlangens en ambities; alles komt voorbij en wordt onverbloemd besproken. Op alle vlakken komen ze voor uitdagingen en herkenbare dilemma’s te staan. Vrijgezel Lara wil vooral genieten van al het mannelijk schoon dat onze planeet rijk is. De mannen moeten zich echter niets in het hoofd halen, want de volgende ochtend is er geen plaats voor hen aan de ontbijttafel. Eliz is gelukkig met haar huisje-boompje-beestjebestaan, maar hoe houd je een relatie na 12 jaar nog spannend? En Kate ziet haar relatie na 15 jaar eindigen. Zij gaat vervolgens heel voorzichtig op zoek naar een nieuwe vriendin.
Vorige aflevering
Afl. 10
Afl. 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
DNA (NL)