Designated Survivor

8,0 / 10
45 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
di 4 augustus
Quibi heeft de premièredatum van de reboot van The Fugitive (1963) bekend gemaakt, de serie zal begin oktober verschijnen. Er is ook een trailer gelanceerd.
zo 26 juli
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
23 mrt 2020
5
Na een podcast-special uitstapje zijn Mandy en Peter er weer met een reguliere MijnSerie Podcast!
29 feb 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 dec 2019
1
Kiefer Sutherland gaat de hoofdrol spelen in een serie die gebaseerd is op de film The Fugitive. De remake wordt gemaakt door streamingdienst Quibi en zal in april 2020 beschikbaar komen.
18 sep 2019
1
Regisseur Hwang Dong-hyuk, bekend van de speelfilm The Crucible, maakt een Koreaanse dramaserie voor Netflix. De streamingdienst heeft opdracht gegeven voor de serie Round Six.
3 sep 2019
De Australische acteur Ben Lawson gaat een rol spelen in de dramaserie Firefly Lane van Netflix. Een andere hoofdrol wordt gespeeld door Katherine Heigl.
13 aug 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Will & Grace, Homecoming, Smeris, Lucifer, Stranger Things, de MijnSeriePodcast, een prijsvraag en nog veel meer serienieuws afgelopen week. Je kunt het allemaal hieronder vinden.
29 jul 2019
Designated Survivor is een Amerikaanse thrillerserie van Netflix (voorheen ABC). Het derde seizoen kwam op 7 juni beschikbaar.
25 jul 2019
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
5 jul 2019
4