Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Designated Survivor

Anthony Edwards en Julie White keren terug tegenover Kiefer Sutherland in het komende derde seizoen van Designated Survivor.

De politieke dramaserie zal niet meer bij ABC te zien zijn, maar bij Netflix. In het derde seizoen van Designated Survivor, geproduceerd door eOne, wordt president Kirkman (Kiefer Sutherland) geconfronteerd met de politieke aspecten van campagne voeren. Wat is er nodig om een ​​leider te worden? Welke prijs zal hij bereid zijn te betalen?

Embed from Getty Images
Anthony Edwards

Het derde seizoen onderzoekt de wereld van campagne voeren, smeertactieken, debatten, campagnefinanciering en 'nepnieuws'. Edwards speelt Mars Harper, de stafchef van de president. Harper is aardig en en gebruikt zijn goedheid om zijn wil op te leggen. Julie White speelt Lorraine Zimmer en heeft jarenlange professionele ervaring met succesvolle campagnes. Eerder runde ze een PR-bedrijf en staat bekend om het verstoren van gevestigde bedrijven.

De productie van het derde seizoen begint later dit jaar en zal vanaf 1 september 2019 te zien zijn bij Netflix. Edwards was eerder te zien in de dramaserie ER en in Law & Order: True Crime. White is het meest bekend voor haar rol als Judy Witwicky in Transformers. Haar recente tv-werk bevat een terugkerende rol bij Man Seeking Woman.

Embed from Getty Images
Julie White

ABC zond de eerste twee seizoenen uit van de serie. Daarin wordt minister Tom Kirkman (Sutherland) plotseling president van de Verenigde Staten als de president en alle andere kabinetsleden omkomen bij een aanslag op het Capitool.
Vorige aflevering
#truthorconsequences
#truthorconsequences
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Designated Survivor