Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lauren Holly en Benjamin Watson terug in derde seizoen Designated Survivor

De acteurs Lauren Holly en Benjamin Watson krijgen terugkerende rollen in het komende derde seizoen van Designated Survivor van Netflix.

In het derde seizoen, geproduceerd door eOne, wordt president Kirkman (Kiefer Sutherland) geconfronteerd met de politieke realiteit van campagne voeren. Wat is er nodig om een ​​leider te worden? Welke prijs zal hij bereid zijn te betalen? Dit seizoen onderzoekt de wereld van smeertactieken, debatten, campagnefinanciering en nepnieuws. De democratie is niet meer wat het geweest is.

Embed from Getty Images
Lauren Holly

Lauren Holly speelt Lynn Harper, de dochter van een gerenommeerde senator uit Virginia, die getrouwd is met Mars Harper, de nieuwe stafchef van Kirkman. Ze wil wanhopig dat Mars meer tijd thuis doorbrengt. Maar dat is bijna onmogelijk voor iemand in de positie van Mars in het Witte Huis. Lynn, die na een rugletsel medicijnen kreeg voorgeschreven, kampt nu met opiaatverslaving.

Benjamin Watson heeft de rol van Dontae Evans, een officier in de West Wing. Dontae is homo en heeft sinds zijn coming-out niet zo’n beste relatie met zijn familie. Hij is oprecht over het niet altijd steunen van de standpunten van president Kirkman, hoofdzakelijk omdat Afrikaanse Amerikanen en LHBT-individuen constant buiten de discussie worden gelaten. Hij is een fan van sociale media, kan gemakkelijk een flashmob opzetten of een virale video maken, wat hem van ​​onschatbare waarde maakt.

Eerder meldde MijnSerie al dat Elena Tovar een grote terugkerende rol gaat krijgen in het derde seizoen van Designated Survivor. De opnames voor het derde seizoen zullen later dit jaar van start gaan en het resultaat is in 2019 bij Netflix te zien.
Vorige aflevering
#truthorconsequences
#truthorconsequences
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Designated Survivor