Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:42 min2018 - heden
Genres:Actie
Netwerk:FOX
Deep State is een Amerikaanse actieserie van de zender FOX. De serie ging in première op 5 april 2018.

Wat gebeurt er wanneer een man die gelooft dat hij met pensioen is gegaan uit MI6 teruggeroepen is om nog een klus te klaren om zijn leven terug te krijgen, alleen om te ontdekken dat deze baan kan betekenen dat hij geen leven heeft om naar terug te gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (2)

Deep State - Seizoen 1

7

Deep State - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (26)

FOX start in november met de spannende achtdelige dramaserie War of the Worlds (2019), gebaseerd op de klassieke roman van H.G. Wells uit 1889.
28 sep 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van FOX. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de FOX-series.
4 aug 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week.
27 mei 2019
2

Populaire reacties (1)

9
18 apr 2018
Ik heb gisteren de Pilot gezien en die was verduiveld goed. Mark Strong is overtuigend als spion op rust en je leeft meteen van in het begin al flink met hem mee. En laat dat nu net de basis zijn voor een super serie. Deze wordt een toppertje, dat voel ik aan m 'n water!

Vergelijkbare series