Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2018 - heden
Genres:Actie
Netwerk:FOX
Deep State is een Amerikaanse actieserie van de zender FOX. De serie ging in première op 5 april 2018.

Wat gebeurt er wanneer een man die gelooft dat hij met pensioen is gegaan uit MI6 teruggeroepen is om nog een klus te klaren om zijn leven terug te krijgen, alleen om te ontdekken dat deze baan kan betekenen dat hij geen leven heeft om naar terug te gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (2)

Deep State - Seizoen 1

7

Deep State - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (7)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 mei voor je op een rijtje gezet.
27 mei 2019
Deep State is een Amerikaanse actieserie van de zender FOX. De serie ging in première in april 2018. Op 9 mei is bij FOX het tweede seizoen van start gegaan.
15 mei 2019
Seriezender FOX start in Nederland donderdag 30 mei met het tweede seizoen van de succesvolle spionage-thrillerserie Deep State. Dat is twee dagen later dan eerder was aangekondigd door FOX.
2 mei 2019

Populaire reacties (1)

9
18 apr 2018
Ik heb gisteren de Pilot gezien en die was verduiveld goed. Mark Strong is overtuigend als spion op rust en je leeft meteen van in het begin al flink met hem mee. En laat dat nu net de basis zijn voor een super serie. Deze wordt een toppertje, dat voel ik aan m 'n water!

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Burn Notice
2 stemmen
Cardinal
2 stemmen
McMafia
2 stemmen