Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ziggo komt met tweede seizoen Deep State

Deep State is een Amerikaanse actieserie van de zender FOX. De serie ging in première in april 2018. Op 9 mei is bij FOX het tweede seizoen van start gegaan.

Vanaf 28 mei verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Deep State bij Ziggo Movies & Series. Het eerste seizoen is daar al te zien.

Het eerste seizoen van Deep State volgt een gepensioneerde spion (Mark Strong), die zich na de dood van zijn zoon (Joe Dempsie) weer genoodzaakt ziet terug in actie te komen. Het tweede seizoen gaat over een voormalige CIA-agent (Walton Goggins), die inmiddels als een 'fixer' problemen oplost voor de overheid. Dempsie is in beide seizoenen te zien, en dat geldt ook voor Karima McAdams, Alistair Petrie en Anastasia Griffith.

Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2