Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ziggo komt met tweede seizoen Deep State

Deep State is een Amerikaanse actieserie van de zender FOX. De serie ging in première in april 2018. Op 9 mei is bij FOX het tweede seizoen van start gegaan.

Vanaf 28 mei verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Deep State bij Ziggo Movies & Series. Het eerste seizoen is daar al te zien.

Het eerste seizoen van Deep State volgt een gepensioneerde spion (Mark Strong), die zich na de dood van zijn zoon (Joe Dempsie) weer genoodzaakt ziet terug in actie te komen. Het tweede seizoen gaat over een voormalige CIA-agent (Walton Goggins), die inmiddels als een 'fixer' problemen oplost voor de overheid. Dempsie is in beide seizoenen te zien, en dat geldt ook voor Karima McAdams, Alistair Petrie en Anastasia Griffith.

Vorige aflevering
Hard Sun
02x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst