Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ziggo komt met tweede seizoen Deep State

Deep State is een Amerikaanse actieserie van de zender FOX. De serie ging in première in april 2018. Op 9 mei is bij FOX het tweede seizoen van start gegaan.

Vanaf 28 mei verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Deep State bij Ziggo Movies & Series. Het eerste seizoen is daar al te zien.

Het eerste seizoen van Deep State volgt een gepensioneerde spion (Mark Strong), die zich na de dood van zijn zoon (Joe Dempsie) weer genoodzaakt ziet terug in actie te komen. Het tweede seizoen gaat over een voormalige CIA-agent (Walton Goggins), die inmiddels als een 'fixer' problemen oplost voor de overheid. Dempsie is in beide seizoenen te zien, en dat geldt ook voor Karima McAdams, Alistair Petrie en Anastasia Griffith.

Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00