Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Deep State in mei bij FOX

Deep State is een Amerikaanse spionageserie die in april 2018 van start ging. Het tweede seizoen is in mei in Nederland te zien.

De serie Deep State van Matthew Parkhill zal in het nieuwe seizoen dieper graven in de duistere wereld. Na gefaald te hebben in het Midden-Oosten, richten mondiale mogendheden nu hun aandacht op de Sub-Sahara van Afrika en de strijd om daar de natuurlijke hulpbronnen te plunderen.

In het tweede seizoen van Deep State gaat Walton Goggins de rol spelen van Nathan Miller. Dat meldde MijnSerie in september 2018. Hij is een ex-CIA-agent die nu werkt voor de staat. Miller wil een deal tussen Amerika en Mali in goede banen leiden, maar ziet alles in gevaar komen wanneer er drie leden van de Amerikaanse special forces en een vertaler uit Mali vermoord lijken te zijn. De vertaler blijkt echter toch nog te leven en neemt contact op met Leyla Toumi (Karima McAdams). Naast McAdams keren ook Joe Dempsie (Game of Thrones), Alistair Petrie (The Night Manager) en Anastasia Griffith (Damages) terug in seizoen twee.

Video on youtube


Het tweede seizoen van Deep State gaat in Amerika op 28 april van start bij Epix. Bij ons in Nederland is het tweede seizoen vanaf 28 mei wekelijks te zien bij FOX.
Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Deep State