Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Deep State in mei bij FOX

Deep State is een Amerikaanse spionageserie die in april 2018 van start ging. Het tweede seizoen is in mei in Nederland te zien.

De serie Deep State van Matthew Parkhill zal in het nieuwe seizoen dieper graven in de duistere wereld. Na gefaald te hebben in het Midden-Oosten, richten mondiale mogendheden nu hun aandacht op de Sub-Sahara van Afrika en de strijd om daar de natuurlijke hulpbronnen te plunderen.

In het tweede seizoen van Deep State gaat Walton Goggins de rol spelen van Nathan Miller. Dat meldde MijnSerie in september 2018. Hij is een ex-CIA-agent die nu werkt voor de staat. Miller wil een deal tussen Amerika en Mali in goede banen leiden, maar ziet alles in gevaar komen wanneer er drie leden van de Amerikaanse special forces en een vertaler uit Mali vermoord lijken te zijn. De vertaler blijkt echter toch nog te leven en neemt contact op met Leyla Toumi (Karima McAdams). Naast McAdams keren ook Joe Dempsie (Game of Thrones), Alistair Petrie (The Night Manager) en Anastasia Griffith (Damages) terug in seizoen twee.Het tweede seizoen van Deep State gaat in Amerika op 28 april van start bij Epix. Bij ons in Nederland is het tweede seizoen vanaf 28 mei wekelijks te zien bij FOX.
Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2