Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Deep State in mei bij FOX

Deep State is een Amerikaanse spionageserie die in april 2018 van start ging. Het tweede seizoen is in mei in Nederland te zien.

De serie Deep State van Matthew Parkhill zal in het nieuwe seizoen dieper graven in de duistere wereld. Na gefaald te hebben in het Midden-Oosten, richten mondiale mogendheden nu hun aandacht op de Sub-Sahara van Afrika en de strijd om daar de natuurlijke hulpbronnen te plunderen.

In het tweede seizoen van Deep State gaat Walton Goggins de rol spelen van Nathan Miller. Dat meldde MijnSerie in september 2018. Hij is een ex-CIA-agent die nu werkt voor de staat. Miller wil een deal tussen Amerika en Mali in goede banen leiden, maar ziet alles in gevaar komen wanneer er drie leden van de Amerikaanse special forces en een vertaler uit Mali vermoord lijken te zijn. De vertaler blijkt echter toch nog te leven en neemt contact op met Leyla Toumi (Karima McAdams). Naast McAdams keren ook Joe Dempsie (Game of Thrones), Alistair Petrie (The Night Manager) en Anastasia Griffith (Damages) terug in seizoen twee.Het tweede seizoen van Deep State gaat in Amerika op 28 april van start bij Epix. Bij ons in Nederland is het tweede seizoen vanaf 28 mei wekelijks te zien bij FOX.
Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6