Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Deep State vanaf 30 mei bij FOX

Seriezender FOX start in Nederland donderdag 30 mei met het tweede seizoen van de succesvolle spionage-thrillerserie Deep State. Dat is twee dagen later dan eerder was aangekondigd door FOX.

Het tweede seizoen van Deep State, elke donderdagavond om 22.00 uur, gaat dieper in op de duistere en politieke wereld van de corrupte schaduwregering. Naast de vertrouwde castleden Joe Dempsie (Game of Thrones), Karima McAdams (Vikings) en Alistair Petrie (Sex Education) maken ook Walton Goggins (Six), Victoria Hamilton (The Crown) en Alexander Siddig (Gotham) dit seizoen hun opwachting.

De serie Deep State neemt de kijker mee in de genadeloze wereld van spionage, geld en macht. In de huidige tijd waarin het vertrouwen in overheden steeds verder afneemt is Deep State actueler dan ooit. Daarom staat net als in het eerste seizoen ook in het vervolg de vraag centraal: Wie kun je nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn? Het tweede seizoen bouwt voort op de werelden van Londen en Washington uit het eerste seizoen, maar bevat ook veel nieuwe karakters en locaties, zoals Mali en de Sahara.

Het eerste seizoen van Deep State ging in het voorjaar van 2018 in vijftig landen in première en was de eerste volledig eigen productie van FNG Europe & Africa. De serie wist al snel wereldwijd een fanbase op te bouwen.

Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
3
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
11