Class

7.1 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_BadWolf
8
06 dec 2016 19:42 - 06 dec 2016 19:46
Deze serie heeft echt 'the look and feel' van Doctor Who/Sarah Jane. Jammer dat het seizoen maar 8 afleveringen heeft. Ik heb in ieder geval van deze afleveringen genoten. Hoop voor April dat ze weer wat knapper wordt ;-). Maar wat zijn nu de Governors en wat hebben die met de weeping Angels? Hoop dat ze de serie wel een vervolg gunnen. Het is BBC dus dat maakt de kans groter dan die van een Amerikaanse serie.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_tweemaalh
06 dec 2016 20:44
De planning is dat ze het later nog op BBC One en BBC America uit gaan zenden. Wanneer is niet bekend. De kijkcijfers op BBC Three waren niet om over naar huis te schrijven, maar dat is te verwachten met een online platform. Waarschijnlijk laten ze het afhangen van hoe het op de andere zenders scoort. Ik hoop ook op een tweede seizoen.

Voor de rest heb ik me prima vermaakt met deze. Ik was vooral onder de indruk van April en Ram. Toch vond ik het qua structuur en toon een beetje onregelmatig.
Reageer
avatar_H3nDri3
07 dec 2016 15:25
Vond het uiteindelijk een redelijk eerste seizoen. De echte Doctor Who vibe heb ik nog niet echt, maar dan kan nog komen als ze verder gaan met de serie. En wat meer aspecten (Weeping Angels, Cyberman of Daleks) uit Doctor Who gaan gebruiken.

April, Ram en Miss Andrea Quill zijn voor mij de beste personages. Heb gelezen dat Ram ook in een aflevering van het komende Doctor Who seizoen te zien zal zijn en Quill zou ik ook wel in Doctor Who willen zien.
Reageer
avatar_H3nDri3
7.5
27 feb 2017 21:31 -
Er komt geen 2e seizoen.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_tweemaalh
27 feb 2017 23:37
De BBC heeft zelf nog niets bevestigd, maar alles lijkt erop te wijzen. Lage kijkcijfers doen het hem, zowel via de BBC iPlayer en BBC One. Zonde, want er had zeker nog meer in gezeten. De enige hoop die er is, is dat Class het nog een beetje redelijk doet op BBC America, waar het vanaf april wordt uitgezonden.
Reageer
avatar_H3nDri3
28 feb 2017 14:09
Ja de BBC houdt zich nog stil, zou ook niet slim zijn om het nu officieel te maken als het nog in Amerika moet uitkomen. Maar de Britse media melden het al dus die zullen wel bronnen hebben. Het zal wel een mega succes moeten worden bij BBC Amerika om een 2e seizoen te krijgen.
Reageer
avatar_tweemaalh
8
24 okt 2016 11:13 -
De eerste twee afleveringen beginnen goed. Er zijn nog wat opstartproblemen, maar het heeft genoeg potentie. Ik zit klaar voor de rest van het seizoen.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_H3nDri3
24 okt 2016 20:52
Bijgewerkt op: 29 okt 2016 00:59
Vond het een beetje tegenvallen. Was wel een erg hoog tienergehalte. Blijf wel kijken. Hopelijk groeit de serie nog.
Reageer
avatar_winthoos
29 nov 2016 12:55
Ik ben er mee gestopt.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.