Bureau Raampoort

7.3 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkSBS 6
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Politie
Netwerk:SBS 6
Bureau Raampoort is een Nederlandse politieserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 3 december 2014.

Bureau Raampoort speelt zich af op het gelijknamige Amsterdamse politiebureau, waar Peter van Opperdoes na een jaar afwezigheid zijn werk als rechercheur weer oppakt. Al snel raakt hij betrokken bij de ontrafeling van een mysterieuze en lugubere moord. In de tijd dat Van Opperdoes afwezig was, heeft Jacob Holm hem vervangen. Van Opperdoes en Holm hebben totaal verschillende karaktertrekken waardoor het flink botst tussen de twee rechercheurs. Toch moeten ze een manier vinden om samen te werken als in de Amsterdamse Jordaan een ernstig toegetakeld lijk wordt gevonden
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (7)

avatar Waku
6
21 dec 2014
Beetje combinatie van Baantjer en Grijpstra en de Gier.
En dat geldt ook voor het acteerwerk.
Was ook in eerdergenoemde series sterk afwisselend.
Persoonlijk ben ik altijd wel fan van Thomas Accda met zijn heerlijke binnensmondse Amsterdams accent.Tim Haars ( New Kids) valt mij ook zeker niet tegen.
avatar EMB
5.5
27 nov 2019
Het oogt allemaal matig. De acteurs halen bij lange na hun niveau niet net als het script niet. Een serie die nadat je het bekeken hebt gauw moet en zult vergeten.

Vergelijkbare series

Baantjer
10 stemmen
Penoza
5 stemmen
Homeland
3 stemmen
Unit 13
2 stemmen
Bureau Raampoort