Big Love

7.5 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Big Love vanaf 1 februari bij Ziggo

Big Love is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie telt vijf seizoenen en was te zien van 2006 tot en met 2011.

De complete serie (53 afleveringen in totaal) is hier vanaf 1 februari te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Big Love gaat over een fundamentalistische mormoonse familie die aan polygamie doet. Hoofdpersonage Bill Henrickson (Bill Paxton) heeft drie vrouwen: Barb Henrickson (Jeanne Tripplehorn), Nicolette Grant (Chloë Sevigny) en Margene Heffman (Ginnifer Goodwin). Zij kunnen niet altijd even goed met elkaar overweg. De levensstijl van de familie is bovendien illegaal en moet daarom geheim blijven voor de buitenwereld. Henrickson is alleen met Barb voor de wet getrouwd.

Big Love markeerde Bill Paxtons eerste hoofdrol in een langlopende televisieserie. De acteur speelde later nog de hoofdrol in Training Day, maar overleed in 2017 aan complicaties tijdens een hartoperatie.

Vorige aflevering
Where Men and Mountains Meet
Where Men and Mountains Meet
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
vrijdag, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
vrijdag, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
vrijdag, 10:00