Attack on Titan

8.6 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.6 / 10
4seizoenen/59afleveringen/2013 - heden
NetwerkMBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2013 - heden
Genres:Anime
Netwerk:MBS
Attack on Titan is een Japanse animeserie van de zender MBS. De serie ging in première op 6 april 2013.

Attack on Titan volgt het verhaal van Eren Yeager, zijn geadopteerde zus Mikasa Ackerman, en hun vriend Armin Arlert. Nadat de buitenste muur wordt doorbroken door de Titanen, waaronder de 60-meter hoge zonder vel Colossus Titan en de abnormaal intelligente Armored Titan, en zijn moeder stervende in de resulterende verwoesting, Eren zweert wraak tegen de Titanen en later het leger in gaat, vergezeld van Mikasa en Armin.

Jaren later tijdens zijn eerste strijd tegen de Titanen, Eren ontdekt dat hij het vermogen heeft om een Titan te worden op eigen wil. Gezien door sommigen als een bedreiging voor de mensheid, en als een sprankje hoop door anderen, Eren sluit zijn metgezellen in een wanhopige strijd om hun samenleving te beschermen, terwijl op zoek naar antwoorden op de mysteries rond de Titanen, de muren, en zijn eigen bestaan ​​ook.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 0

Recensies (3)

Attack on Titan - Seizoen 3

8.5

Attack on Titan - Seizoen 2

8

Nieuws (7)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie animatie. Van maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
28 dec 2018
9
Ook voor de maand juli hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
29 jun 2018
2
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 30 april tot en met 6 mei voor je op een rijtje gezet.
7 mei 2018

Populaire reacties (10)

8.8
06 jul 2016
De film(s) kan je maar beter overslaan. Ik heb in een scheur gelegen.. zo slecht dat het uitgevoerd was.
8.8
06 mei 2014
Vergeet ook niet de speciale afleveringen te kijken ;)

Deze kun je hier online bekijken:
http://www.chia-anime.com/category/shingeki-no-kyojin