Ares

6.1 / 10
30 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:Netflix
Ares is een Nederlandse horrorserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 17 januari 2020.

Ares draait om de vrienden Rosa en Jacob. In de achtdelige horrorserie worden de twee vrienden uitgenodigd om zich te voegen bij een geheim studentengenootschap. Dit genootschap is in het hart van Amsterdam gevestigd en de vrienden geven zich over aan een wereld met rijkdom en macht. Het blijkt dat het genootschap is gebouwd op een locatie waar demonische geheimen uit het Nederlandse verleden zich schuilhouden. Een plek waar leden een prijs betalen om bij de elite te mogen horen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (15)

avatar BlackBiker
8
24 jan 2020
Inmiddels de hele serie gezien. Fijne duistere en mysterieuze sfeer. Ruim voldoende acteerwerk. Prachtige locaties en een goed verhaal. Geen pure horrorserie, maar wel veel horror elementen. En er is nog genoeg ruimte voor een tweede seizoen.
Enige dat ik wat irritant vond was de vrijwel constant aanwezige achtergrondmuzak. Verder prima serie!
avatar BlackBiker
8
19 jan 2020
Tot nu toe heb ik alleen de eerste aflevering gezien. En die vond ik best tof. Flinke productie waarde, zoals je van Netflix kunt verwachten. Filmen in het Rijks en bij de Nachtwacht? Dat geeft toch wel een apart sfeertje.
Ik ga de rest zeker zien.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
Ares