Zoo

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Netflix heeft de post-apocalyptische serie Sweet Tooth, die gebaseerd op een DC Comic karakter, besteld.
zo 17 mei
3
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
19 mrt 2020
5
FOX en FX brachten hun herfstschema uit deze week, nieuws over Scream, Zoo en Smeris. Ook Game of Thrones, Undercover en When They See Us waren in het nieuws, maar de maandelijkse datums en nieuwe series overzichten zijn ook hier te vinden.
1 jul 2019
In de serie Zoo van CBS komt het dierenrijk in opstand tegen de mensheid. Het tweede seizoen van Zoo wordt vanaf 8 juli uitgezonden bij SBS9.
28 jun 2019
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 24 december tot en met 6 januari voor je op een rijtje gezet.
7 jan 2019
Zoo is een Amerikaanse dramaserie van de zender CBS. De serie ging in première in juni 2015. Al in 2017 is het derde seizoen verschenen bij CBS. Vanaf 29 december 2018 is dat seizoen ook te zien bij Netflix.
27 dec 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 12 tot en met 18 november voor je op een rijtje gezet.
19 nov 2018
2
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 5 tot en met 11 november voor je op een rijtje gezet.
12 nov 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
15 nov 2018
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Zoo. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
8 nov 2018
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
10 jul 2018
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
29 mei 2018